CARSNEWS
NEW MODELS

Ανασχεδιασμένα λογότυπα για τη Maserati

Η Maserati MC20 τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας καθώς είναι ένα σημαντικό αυτοκίνητο όχι μόνο για την εταιρεία αλλά και για την κατηγορία των sports cars. Ως αναμενόμενο, το ενδιαφέρον εστιάστηκε στο νέο μοντέλο, τον κινητήρα και τις επιδόσεις του. Όμως, μια προσεκτικότερη ματιά στο αμάξωμά του δείχνει αλλαγές και στο εμπορικό σήμα και το λογότυπο της εταιρείας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αυτά έχουν διαφοροποιηθεί για να αντιπροσωπεύουν και να ορίζουν στο χρόνο τη νέα εποχή της Maserati, ο οποία αφορά στον εξηλεκτρισμό των κινητήρων που θα τοποθετεί στα αυτοκίνητά της αλλά και από την επιστροφή στις ρίζες της, δηλαδή στους αγώνες αυτοκινήτου. Έτσι, η τρίαινα, το εταιρικό έμβλημά της, έχει διαφοροποιηθεί αισθητικά σε σχέση με πριν ώστε να είναι «πιο σύγχρονο, ισορροπημένο και κομψό», όπως ανακοινώθηκε. Το οβάλ σχήματος σήμα στο καπό αποτελείται από δύο χρώματα, πλέον: άσπρο και αυτό που ονομάζουν «Maserati Blue». Θυμίζουμε ότι πριν υπήρχε και κόκκινο χρώμα.

Επίσης, η τρίαινα έχει πλατύτερα βέλη και εγκάρσιες γραμμές στη βάση της και υπάρχει σε διάφορες διαστάσεις στο αμάξωμα, είτε στη μάσκα της MC20 είτε στην πίσω κολώνα αυτού, ενώ στο τιμόνι, ενυπάρχει σε στρογγυλό περίβλημα, αντί οβάλ. Αλλαγμένη είναι και η λέξη «Maserati», με τα γράμματα που τη συνθέτουν να είναι πιο λεπτά και γραμμικά, συγκριτικά με πριν, και σε απόχρωση σατέν χρωμίου η οποία παραπέμπει σε αυτή του αλουμινίου, σύμφωνα με την εταιρεία.

Διαβάστε, επίσης: Το 2022 θα παρουσιαστεί η νέα Maserati GranTurismo.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οδηγούμε στην Ελλάδα το νέο Audi A3 Sportback

cars

«Brexit»: Σταθερό περιβάλλον για τις εταιρείες αυτοκινήτου

cars

Επίσημα σκίτσα για τη νέα Skoda Octavia RS

cars

To Skoda Enyaq iV δίχως ίχνος καμουφλάζ

cars

Αμερικανική αντίκα με τεχνολογία από την Tesla

cars

Πλησιάζει η αποκάλυψη «του πιο ικανού ηλεκτρικού 4Χ4» που θυμίζει Defender (photos)

cars

Μεγαλύτερο και μόνο στέισον το νέο VW Passat

cars

Η Formula E «μάχεται» τον COVID-19

cars

Η Tesla υποχρεώνεται να κλείσει το εργοστάσιό της στο Freemont

cars