CARSNEWS
AUTONEWS

Ανηλεής η Volkswagen, ετοιμάζει ήδη το Golf R για τις 4 Νοεμβρίου!

Η Volkswagen έχει αποφασίσει να μην μας αφήσει να πάρουμε ούτε μία ανάσα αφού πριν στεγνώσει καν το διαδικτυακό μελάνι της παρουσίασης του Golf GTI Clubsport, ξεκίνησε την καμπάνια teaser που θα μας οδηγήσει σύντομα στην αποκάλυψη του κορυφαίου, Golf R. Στο σύντομο video που ανέβηκε στον λογαριασμό της γερμανικής μάρκας στο Instagram, στο οποίο για κάποιον περίεργο λόγο πρωταγωνιστεί το T-Roc R, η Volkswagen μας ανακοινώνει επίσημα ότι η ναυαρχίδα της γκάμας του Golf, η ταχύτερη και πιο σκληροπυρηνική εκδοχή του δημοφιλέστατου hatchback, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της την 4η του Νοεμβρίου.

View this post on Instagram

Golf R 8: close to productions study T-Roc R: Fuel consumption, l/100 km: urban 9,5-9,1 /extra urban 6,6-6,5 /combined 7,7-7,5; CO2-emission combined, g/km: 176-171; efficiency class: D . Get ready! #MissionR is starting November 4th! 😎 . Credits to @instylecrew . #VWR #BeWhoYouR #BeautifullyStrong #VolkswagenR #ComingSoon #trocR #golfR #golfr8

A post shared by Volkswagen R (@vwr) on

Ευτυχώς ή δυστυχώς, το Golf R δεν περιβάλλεται από κάποιο πέπλο μυστηρίου… Γνωρίζουμε ήδη ότι θα διαθέτει μία αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού δίλιτρου, τετρακύλινδρου, υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα της Volkswagen, η οποία θα παράγει περί τα 330 άλογα και γύρω στα 420 Nm ροπής και θα συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (λέγε με DSG) και το σύστημα τετρακίνησης της εταιρίας. Εμφανισιακά δε, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη διορατικότητα για να φανταστεί κανείς ένα Golf χαμηλωμένο, με πιο επιθετικό bodykit ακόμα και από το πρόσφατο Clubsport, και όλα τα καλούδια που συνοδεύουν το γράμμα “R”. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι εκτός από hatchback, το Golf R θα είναι διαθέσιμο και σε Variant έκδοση για όποιον θέλει να συνδυάσει την ταχύτητα ενός R με την πρακτικότητα ενός Golf station-wagon. Για περισσότερες λεπτομέρειες, υπομονή μέχρι τις 4 Νοεμβρίου και αφού παρουσιαστεί, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις αρχές του 2021 για να λανσαριστεί στην αγορά.

The post Ανηλεής η Volkswagen, ετοιμάζει ήδη το Golf R για τις 4 Νοεμβρίου! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός VW Amarok “Raptor”.

cars

Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Eπενδύει στην πράσινη ενέργεια

cars

KTM X-Bow GTX. Παιχνίδι και όπλο ανάλογα με την διάθεση…

cars

Mercedes-Benz EQT. Πρακτική, premium και… περιπετειώδης!

cars

Η Ford τιμά το παρελθόν με τις “Heritage Edition” Shelby GT350 και GT350R.

cars

Η νέα γενιά των μικρών της FCA θα βασίζεται σε τεχνολογία της PSA.

cars

Αυτό είναι το νέο Volkswagen Caddy.

cars

Ferrari 812 Superfast Versione Speciale. Με V12-διαμάντι 830 ίππων.

cars

Suzuki eVX Concept. Προάγγελος ενός νέου, ηλεκτρικού SUV.

cars