CARSNEWS
MOTONEWS

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η Έκθεση Μοτοσυκλέτας –Όλες οι πληροφορίες

Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια η Έκθεση Μοτοσυκλέτας επιστρέφει στην Ελλάδα και από σήμερα μέχρι την Κυριακή ετοιμάζεται να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες.

Η έκθεση θεσμός για τον κόσμο του δικύκλου, επανέρχεται και πλέον διεξάγεται σε ένα νέο εκθεσιακό χώρο, στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Το carandmotor.gr θα είναι εκεί, με το δικό του περίπτερο στην είσοδο της Έκθεσης, όπου σας περιμένουμε με πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Πρώτη και καλύτερη αποτελεί ο νέος μας διαγωνισμός που θα διεξάγεται και στο περίπτερό μας, ο οποίος προσφέρει σε 5 τυχερούς από ένα σετ ελαστικών για την μοτοσυκλέτα τους.

-

Yamaha

Επίσης, όσοι επισκεφθούν το περίπτερο του carandmotor.gr στην Έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και μια μοναδική μοτοσυκλέτα, η οποία για πρώτη φορά βγαίνει από το μουσείο της Yamaha στην Ελλάδα. Πρόκειται για τη θρυλική Yamaha FZR R OW01 του 1989, που αποτελεί την έκδοση δρόμου της αντίστοιχης μοτοσυκλέτας με την οποία η ιαπωνική εταιρεία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Suberbike της ίδιας χρονιάς.      

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) και, στο πλαίσιό της, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, σκούτερ, ηλεκτρικών δικύκλων, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά και τα ελαστικά.

KTM

-

Επίσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και τη φροντίδα, τις υπηρεσίες, αλλά και όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου του δικύκλου.

Παράλληλα η έκθεση θα φιλοξενήσει όπως πάντα, πλούσια happenings για τους λάτρεις των μοτοσυκλετών, αλλά και τους συνοδούς τους. Ειδικότερα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης αλλά και να οδηγήσει (test ride) σε οργανωμένο χώρο πίστας όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν.

Επίσης, θα υπάρξουν διαγωνισμοί που θα προσφέρουν ως έπαθλα πλούσια δώρα, indoor επίδειξη Trial, ζωντανή μουσική αλλά και σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης.

Triumph

Από το 1995 η Έκθεση Μοτοσυκλέτας, υπήρξε πρωτοβουλία του Κώστα Λαμάρη, ο οποίος μέσω της εμπειρίας του στο χώρο κατάφερε να δημιουργήσει έναν επιτυχημένο διαχρονικά θεσμό συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού των δύο τροχών.

-

Αυτή τη χρονιά, δυο μεγάλες εταιρείες στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων, η Κ. Λαμάρης και η Be Best, ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν την υπογραφή τους στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διοργάνωση της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023, εξασφαλίζοντας την επιτυχία της.

Η έκθεση ανοίγει επίσημα τις πύλες της για το κοινό σήμερα, Τετάρτη 29 Μαρτίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Οι ώρες επίσκεψης της έκθεσης είναι: από Τετάρτη έως και Παρασκευή από τις 14.00 έως τις 21.00 το βράδυ, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή το κοινό μπορεί να τις επισκεφτεί από τις 10.00 το πρωί έως και τις 21.00 το βράδυ με γενική είσοδο επτά (7) ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση Μοτοσυκλέτας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Related Articles

Βρέθηκε η κλεμμένη μοτοσυκλέτα στην Κόρινθο

cars

VIDEO: Πίππος εν δράσει πηδάει πάνω από 5 άτομα

cars

Συναγερμός στον Βόλο: Οδηγός μηχανής παραβίασε τις μπάρες και καρφώθηκε σε τρένο

cars

Εντοπίστηκε μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιήθηκε στην βομβιστική επίθεση στο Υπουργείο Εργασίας

cars

Sandwiches With Beet Hummus Recipe

cars

Honda Africa Twin – Ανανεωμένη

cars

Παρουσίαση της νέας Suzuki GSX-S 1000GX στην Ελλάδα

cars

Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Άρτας στον 6ο Πανελλήνιο διαγωνισμό ψηφιακής δημιουργίας για την οδική ασφάλεια

cars

Διαθέσιμη η νέα Moto Guzzi V85 TT

cars