CARSNEWS
AUTONEWS

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας coupe έκδοσης της Porsche Panamera.

Με τον τρόπο που οι κατασκευαστές έχουν την τάση να “γεμίζουν” κάθε πιθανή και απίθανη υπο-κατηγορία, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η Porsche δεν έχει προχωρήσει ακόμα το project που ονομάζεται Panamera Coupe. Ένα μοντέλο για το οποίο κυκλοφορούν φήμες εδώ και περίπου μία δεκαετία και θα μπορούσε εύκολα να  τοποθετηθεί απέναντι σε προτάσεις όπως η BMW 8 Series και η επερχόμενη Mercedes-Benz SL αλλά ακόμα δεν έχει πάρει το πράσινο φως από τα ανώτερα κλιμάκια της γερμανικής εταιρίας. Απ’ ότι φαίνεται δε, οι συζητήσεις συνεχίζονται πίσω από κλειστές πόρτες στην Porsche και απόφαση δεν έχει παρθεί, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της οικογένειας Panamera, Thomas Friemuth.

Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει. Συζητάμε επί του θέματος για αρκετά χρόνια τώρα καθώς, όπως γνωρίζετε, οι ανταγωνιστές μας διαθέτουν στην γκάμα τους τρίθυρα μοντέλα. Ακόμα όμως δεν είμαστε έτοιμοι να αποφασίσουμε. Έχουμε ένα καλό τέτοιο μοντέλο και ονομάζεται 911. Αλλά είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες, σε νέες αγορές και νέους πελάτες. Θα μπορώ να πω περισσότερα όταν αποφασίσουμε – όχι ακόμα. Έχω πολλές ιδέες.

Αυτά είπε ο κος Friemuth, χωρίς να λέει τίποτα επί της ουσίας. Απλά επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο πνευματικός διάδοχος της Porsche 928 είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί, ούτε αποκλειστεί από την εταιρία. Προφανώς υπάρχει η 911 για όποιον θέλει ένα καθαρόαιμο coupe αλλά η Panamera coupe θα ήταν μεγαλύτερη, προσφέροντας χώρους για 2 2 άτομα ενδεχομένως και θα έδινε προτεραιότητα στην grand touring πλευρά. Όπως δήλωσε ο Friemuth όμως, το μοντέλο δεν έχει πάρει το πράσινο φως και αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν το έπαιρνε σήμερα, δεν θα βασιζόταν στην τρέχουσα γενιά αλλά στην επόμενη, δεδομένου ότι η Panamera έχει ήδη περάσει στην δεύτερη φάση του κύκλου ζωής της.

The post Ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας coupe έκδοσης της Porsche Panamera. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ειδικές εκδόσεις Toyota GR Yaris

cars

Jaguar Land Rover. Σχεδιάζει το μέλλον

cars

Hyundai Kona N. Kαι κροσσόβερ και γρήγορο

cars

Η Toyota επιβεβαιώνει την καυτή, GR Corolla!

cars

Το «Μουσικό Κουτί» ρίχνει αυλαία με Μίλτο Πασχαλίδη και Νατάσσα Μποφίλιου και με μια… ανατροπή

cars

Νέο Mini Countryman C: Με ήπιο υβριδικό κινητήρα 170 ίππων και off road χαρακτηριστικά

cars

Nissan Murano. Ασφαλέστατο

cars

Με λίγη βοήθεια, το Suzuki Jimny μπορεί να γίνει ότι θέλεις!

cars

Η Porsche Taycan είναι το ταχύτερο 4-θυρο EV στο Nurburgring.

cars