CARSNEWS
NEW MODELS

Αν δεν πεθάνεις από τον κορωναϊό θα πας από το… αντισηπτικό! (Video)

Ο πανικός της πανδημίας του κορωναϊού έχει κυριεύσει όλο τον πλανήτη, με κάθε χώρα να αντιλαμβάνεται με τον δικό της τρόπο για το πως μπορεί να περιορίσει την εξάπλωσή του.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει διάφορες μεθόδους, από σκληρές καραντίνες μέχρι την αδιαφορία του Trump. Όμως ο τρόπος που επέλεξαν στην πόλη Μedan στην Ινδονησία δεν έχει όμοιό του πουθενά στον πλανήτη.

Όπως βλέπουμε στο video τα πυροσβεστικά αλλά και τα οχήματα της αστυνομίας γυρίζουν στους δρόμους της πόλης και ψεκάζουν τους δρόμους με ένα άγνωστης ταυτότητας αντισηπτικό.

Το θέμα είναι ότι η διασπορά του δεν γίνεται χαμηλά και στο επίπεδο του δρόμου σε ώρες που δεν υπάρχει κυκλοφορία, αλλά στην ουσία “λούζει” όλους τους εποχούμενους, ιδίως τα μηχανάκια, με αυτό το υγρό.

Δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η μέθοδος της ρίψης ενός χημικού διαλύματος στα κεφάλια δικαίων και αδίκων, όμως σίγουρα δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος. Ελπίζουμε οι δικοί μας μα μην παίρνουν τέτοιες ιδέες και δούμε αντίστοιχες σκηνές σε καμία Πανεπιστημίου, γιατί μάλλον θα έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Χάρμα οφθαλμών αυτή η σπάνια Mustang του 1970

cars

Το θρυλικό Lada Niva επιστρέφει ανανεωμένο

cars

Το πρώτο διπλοκάμπινο της Hyundai ρίχνει στα σχοινιά τα SUV

cars

To SUV της Ferrari βγήκε στους δρόμους!

cars

Η έλλειψη οδηγικής αγωγής εξελίσσεται σε σύγχρονη μάστιγα των δρόμων

cars

H Nissan βγάζει στους δρόμους της Κίνας 2.300 ηλεκτρικά ΤΑΞΙ

cars

Ακούστε το νέο Cosworth V12 του Τ.50 στις 8.000 rpm! (βίντεο)

cars

Kia: 11 ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2025

cars

Το Toyota MR2 επιστρέφει και είναι ηλεκτροκίνητο

cars