CARSNEWS
NEW MODELS

Απαγόρευση κυκλοφορίας ΙΧ για το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Κυβέρνηση εξετάζει πολύ σοβαρά την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου που κλείνουν τα καταστήματα. Πρόκειται για σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή».

Προς επίρρωση του δημοσιεύματος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανέφερε πώς για το Μεγάλο Σάββατο και στην Κυριακή του Πάσχα «δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για να γιορτάσουμε μαζί». 

Πώς θα κάνει ελέγχους η ΕΛ.ΑΣ

Η αστυνομία θα θέσει σε εφαρμογή όλη την Μεγάλη Εβδομάδα τρία ειδικά επιχειρησιακά σχέδια για την αποφυγή του συνωστισμού και την τήρηση του μέτρου περιορισμού των μετακινήσεων.

Μεταξύ άλλων, το σχέδιο περιλαμβάνει αυξημένες περιπολίες σε καταστήματα τροφίμων. Στα κρεοπωλεία, τις λαϊκές αγορές και τα σούπερ μάρκετ θα υπάρξει αύξηση των περιπολιών για την τήρηση των αποστάσεων και την αποτροπή των ληστειών καθώς θα υπάρχει συσσώρευση μεγάλων χρηματικών ποσών σε καταστήματα τροφίμων.

Στη Βαρβάκειο Αγορά, η είσοδος θα γίνεται από την οδό Αρμοδίου ανά 10 άτομα και η έξοδος από την οδό Αριστογείτονος. Όσοι βγαίνουν τόσοι θα εισέρχονται. Μάλιστα οι αστυνομικοί θα βρίσκονται έξω από την αγορά προκειμένου να παρακολουθούν την τήρηση των μέτρων.

Την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή θα τεθεί σε εφαρμογή η επιχείρηση ναός, καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται «αντάρτικο» στις απαγορεύσεις της περιφοράς του Επιταφίου και της λήψης της Θείας Κοινωνίας, όπως συνέβη πρόσφατα σε Κουκάκι και Κέρκυρα. Έτσι προβλέπονται αυξημένες περιπολίες έξω από ναούς και έλεγχοι διαδικτυακών συνδέσμων για μαζικά καλέσματα πιστών όπως είχαμε δει το προηγούμενο διάστημα.

Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα το επιχειρησιακό σχέδιο θα περιλαμβάνει αυστηρούς ελέγχους για μεγάλες οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιδιώκουν να αποτρέψουν μία μεγάλη πασχαλινή έξοδο εντός της πόλης και θα γίνονται στοχευμένες παρεμβάσεις με συστάσεις για συγκεντρώσεις σε αυλές και ταράτσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google: Ο Μεγάλος Αδερφός ξέρει ποιοί μένουν σπίτι

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δείτε πώς γίνονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτές είναι οι προδιαγραφές του πανίσχυρου Mazda 3 Turbo

cars

H Total θα πλημμυρίσει την Ολλανδία με ηλεκτρικούς φορτιστές

cars

Κανένας λόγος ανησυχίας για τον εφοδιασμό του καταναλωτικού κοινού σε καύσιμα

cars

Ανατρέπει τα δεδομένα: Η «ιδέα» του Ecclestone που θα μπορούσε να «σώσει» τη φετινή σεζόν στη Formula 1

cars

Η Ferrari θα ανανεώσει την Portofino που γίνεται πιο δυνατή αλλά και πιο οικονομική

cars

Αναβολή πήρε και η έκθεση της Νέας Υόρκης

cars

Η Bugatti δοκίμασε τις Chiron Super Sport 300 Pur Sport στην πίστα του Nardo

cars

Συνέλαβαν μηχανικούς της GΜ σε δοκιμές εξέλιξης Corvette!

cars

Το Toyota Prius επιστρέφει με μεγαλύτερη αυτονομία και ανανεωμένο στιλ (photos-video)

cars