CARSNEWS
NEW MODELS

Απαγόρευση κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων στο δάσος Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε την άμεση εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων εντός του Σέιχ Σου, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης πολιτών που παρατηρήθηκε σήμερα από το πρωί.

Κορωνοϊός-Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πότε θα γίνει και τι σημαίνει

«Παρά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, παρά τις οδηγίες που έχουμε δώσει για αποφυγή των περιττών μετακινήσεων ορισμένοι επιμένουν εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού να συμπεριφέρονται αντικοινωνικά. Είναι χρέος μας να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να αποτρέψουμε με κάθε μέσο την εξάπλωση του κορονοϊού. Σήμερα Κυριακή καταγράφεται μαζική συγκέντρωση πολιτών στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, αυξάνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού. Αποφάσισα να απαγορεύσω την κυκλοφορία στο Σέιχ Σου για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να μην επιτρέψουμε τη διάδοση του κορονοϊού. Το περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας και θα αστυνομεύεται διαρκώς για όσο διάστημα χρειαστεί. Απευθύνω εκ νέου έκκληση προς όλους για παραμονή στο σπίτι. Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Μένουμε σπίτι», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Η απόφαση θα εφαρμοστεί άμεσα με την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας απομακρύνοντας όσους βρίσκονται από το πρωί στο Σέιχ Σου. Στο διάστημα που θα παραμείνει κλειστό θα μπορούν να μπαίνουν μόνο κρατικά οχήματα.

Την ίδια ώρα το drone της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξακολουθεί  να πετά στην παραλιακή ζώνη της Θεσσαλονίκης, κάνοντας εκκλήσεις στους πολίτες να μείνουν σπίτια τους και να αποφεύγουν τις ανευ λόγου μετακινήσεις και συναθροίσεις. 

Το drone πετάει καθημερινά από την Παρασκευή, χτες Σάββατο και σήμερα από το πρωί μέχρι τις 14.00, και το απόγευμα ξεκινούν από σήμερα οι πτήσεις στις 17.30, με σημείο έναρξης το Λευκό Πύργο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη

Κορωνοίός: Γεωπολιτικές ανακατατάξεις και θεωρίες συνωμοσίας

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα σημεία του αυτοκινήτου που πρέπει να απολυμάνετε

Κορωνοϊός και Αυτοκίνητο: 5 συν 1 συμβουλές για να αποφύγουμε τον κίνδυνο

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μπάχαλο με το πρόγραμμα του WRC

cars

Όταν συνειδητοποιείς ότι υπέγραψες με… λάθος Γερμανό!

cars

«Η Formula 1 έχει να ανέβει Γολγοθά για να επιβιώσει»

cars

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας παίρνει η PSA για να ξανανοίξει τα εργοστάσιά της

cars

Skoda: Νέες, after sales υπηρεσίες

cars

H Fiat θα συνεχίσει να παράγει το βενζινοκίνητο 500αράκι

cars

F1: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αγώνες τον Ιανουάριο του 2021!

cars

Τι ζημιά προκαλείται στο αυτοκίνητό σου αν βάλεις λάθος καύσιμο! (Video)

cars

Πιο κοντά στην παραγωγή το νέο SUV της Fiat

cars