CARSNEWS
F1 & RACES

Αποκάλυψη για τη Red Bull RB16

Μετά τη Scuderia Ferrari, η Red Bull Racing έγινε η δεύτερη ομάδα της Formula 1 που παρουσίασε το μονοθέσιό της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2020.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν είχαμε φαντασμαγορικό event, φιοριτούρες και dolce vita αλλά απλή αποκάλυψη online μέσω δημοσίευσης των φωτογραφιών του νέου «ταύρου».

Το κωδικό της όνομα είναι RB16, αποτελεί το νέο τέκνο της σχεδιαστικής ομάδας του Adrian Newey, θα παίρνει και φέτος ώθηση από υβριδικές μηχανές της Honda και πίσω από το τιμόνι θα παραμείνουν οι Max Verstappen και Alex Albon.

Αυτή τη φορά, το μονοθέσιο που λίγο αργότερα έκανε shakedown στην πίστα του Σίλβερστον στην Αγγλία, δεν ήταν… καμουφλαρισμένο όπως είχε συμβεί με τα ιδιαίτερα «ντυσίματα» των προγόνων του.

Με τα παραδοσιακά χρώματα λοιπόν και το σήμα της Aston Martin να παραμένει, για τελευταία ως γνωστόν χρονιά καθώς από του χρόνου θα μετονομαστεί ως Aston Martin η Racing Point.

Θυμίζουμε πως η αυστριακή ομάδα ήταν τρίτη στην τελική βαθμολογία κατασκευαστών του 2019, με τον Max Verstappen να κατακτά ισάριθμες νίκες και να είναι τρίτος στην κατάταξη των οδηγών.

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο επωνυμία για την ομάδα της Aston Martin το 2024

cars

F1 GP Ουγγαρίας: Βροχή και Vettel κορυφή στο FP2 (vid)

cars

O Sebastian Vettel δεν έκρυψε την πικρία του για τη Ferrari

cars

F1: Δίχως αντίπαλο ο Hamilton

cars

H AlphaTauri αποφάσισε για το οδηγικό δίδυμο του 2024

cars

F1 GP Βραζιλίας: Ο Ocon ταχύτερος πριν το Sprint

cars

Instagram F1 Live: Πουρναράκης-Σεϊτανίδης σχολιάζουν τα νέα της F1!

cars

Στόχος της Aston Martin είναι η Red Bull: «Μπορούμε να τους κερδίσουμε»

cars

Formula1: Νίκη Φερστάπεν, ισοφάρισε τον Αλεν Προστ

cars