CARSNEWS
AUTONEWS

Αποκαλυπτήρια και για την McLaren MCL35.

Μία ομάδα που ελπίζει πως το χειμερινό διάλειμμα δεν θα είναι αρκετό για να διακόψει την ανοδική της πορεία, είναι η McLaren. Η αγγλική ομάδα με τους Carlos Sainz και Lando Norris κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι την 4η θέση της γενικής κατάταξης και να πάρει πίσω την χαμένη της αξιοπρέπεια. Όμως σε μερικές εβδομάδες ξεκινά η νέα σεζόν και παρότι οι οδηγοί δεν άλλαξαν, άλλαξε το μονοθέσιο. Αυτή είναι η MCL35, όπως παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες και λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης.

Η McLaren MCL35 εξακολουθεί να είναι βαμμένη σε αυτό το έντονο πορτοκαλί (ή papaya όπως το ονομάζει η ίδια) και μπλε – τα χρώματα που είχε διαλέξει ο Bruce McLaren και αναπαριστούν με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο την μακρόχρονη ιστορία της ομάδας στην Formula 1. Σε αυτό το σημείο δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο μονοθέσιο καθεαυτό καθώς είμαστε σίγουροι πως θα αλλάξει μέχρι να στηθεί στην γραμμή της εκκίνησης του Grand Prix της Αυστραλίας, στα μέσα του Μαρτίου αλλά αυτό που δεν θα αλλάξει είναι το κινητήριο σύνολο της Renault, που υπηρέτησε αρκετά καλά την McLaren το 2019. Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι η MCL35 είναι το πρώτο μονοθέσιο που “υπογράφει” ο τεχνικός διευθυντής, James Key, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα στα μέσα του περασμένου έτους. Στην Αγγλία υπάρχει αισιοδοξία. Ας δούμε αν είναι βάσιμη…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

“Άγριο” Toyota Prius από την Modellista (+Video)

cars

Νέα BMW σειρά 2. Mε πολλές και σημαντικές αλλαγές

cars

Το NBA σκέφτεται τη δημιουργία μίας νέας ευρωπαϊκής λίγκας σε συνεργασία με τη FIBA

cars

Η έκθεση της Γενεύης επιστρέφει δριμύτερη το 2022.

cars

Hyundai Santa Cruz. Ένα pickup που σπάει το καλούπι.

cars

Europa League: Απίθανη 3άρα της Αταλάντα στη Λίβερπουλ, η Ρόμα πήρε τον εμφύλιο με Μίλαν

cars

Ο Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε πωλητήριο στα Mirage 2000, τα F-16 και τα F-4 – «Πρέπει να αποκτήσουμε αεροσκάφη τέταρτης γενιάς»

cars

Fiat Metaverse Store– Η επόμενη μέρα των καταστημάτων αυτοκινήτου

cars

Η Toyota πιστεύει ακόμα στο Aygo!

cars