CARSNEWS
NEW MODELS

Αποκαλύφθηκαν τα νέα VW Golf Variant και Alltrack

Δύο νέες προσθήκες μετρά η όγδοη κατά σειρά γενιά του VW Golf μετά και την επίσημη αποκάλυψη των station wagon εκδόσεων του αυτοκινήτου.

 Ο λόγος για τα VW Golf Variant και Alltrack τα οποία και διατήρησαν τη θέση τους στην γκάμα του γερμανικού best seller αποτελώντας επί της ουσίας και τις πλέον πρακτικές εκδοχές του.

Σε ό,τι αφορά στο VW Golf Variant, το αυξημένο μήκος και μεταξόνιο -4,63 και 2,68 μέτρα αντιστοίχως- εξασφαλίζουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου να προσφέρει μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Ειδικότερα, ο χώρος αποσκευών ξεκινά πλέον από τα 611 λίτρα και φτάνει με την αναδίπλωση των καθισμάτων τα 1.642 λίτρα, προσφέροντας μεταξύ άλλων δύο παροχές ηλεκτρικής ενέργειας 12 και 230 volt.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες που θα αναλαμβάνουν την κίνηση του αυτοκινήτου, το νέο VW Golf Variant ακολουθεί το παράδειγμα των hatchback εκδόσεων του αυτοκινήτου επενδύοντας στους TSI κινητήρες βενζίνης απόδοσης 110 έως και 150 ίππων.  

Οι δίλιτροι κινητήρες diesel αποτελούν μια εναλλακτική, η οποία ωστόσο φαντάζει πλέον εξεζητημένη.

Με το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION στον βασικό του εξοπλισμό προσφέρεται το VW Golf Alltrack, γεγονός που σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αφήνει να εννοηθεί  ότι το γερμανικό  crossover μπορεί να κινηθεί  με σχετική ευκολία και εκτός δρόμου.

Τα πλαστικά προστατευτικά που ντύνουν τις εκτεθειμένες επιφάνειες του αμαξώματος συμπληρώνουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του αυτοκινήτου, από  την γκάμα του οποίου έχουν αποκλειστεί οι μικρότεροι σε ισχύ κινητήρες βενζίνης (βλέπε 1,0 TSI), όχι όμως και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πώς θα ήταν κάποια γνωστά αυτοκίνητα αν τα έφτιαχνε ο Musk;

cars

H Mercedes 450SEL 6.9 ήταν η ναυαρχίδα της Mercedes τη δεκαετία του ΄70

cars

Επίσημο: Δείτε το νέο VW Golf GTI σε πρώτη προβολή!

cars

To νέο VW Scirocco έρχεται από την… BMW

cars

Πρεμιέρα για την πρώτη υβριδική Maserati στο Πεκίνο

cars

Τρικύλινδρο και με 261 ίππους το Toyota C-HR;

cars

Ποιος πιλότος της Formula 1 δαπάνησε 6 εκατομμύρια δολάρια για δύο supercars;

cars

Τι σχέση έχει μια BMW X6 με ένα άρμα μάχης; (video)

cars

Ποιος σπουδαίος 24άωρος αγώνας θα διαρκέσει… 25 ώρες;

cars