CARSNEWS
NEW MODELS

Αποκαλύφθηκε το νέο παγκόσμιο SUV της Volkswagen

Η στιγμή που πολλοί περίμεναν έφτασε. Η Volkswagen αποκάλυψε ένα νέο SUV το οποίο κάνει πιο προσιτό το όνειρο της απόκτησης ενός οχήματος ελευθέρου χρόνου που παντρεύει τον περιπετειώδη χαρακτήρα με τις σχεδιαστικές γραμμές ενός τετράθυρου coupe.

Ο λόγος για το Volkswagen Nivus, ένα «παγκόσμιο» αυτοκίνητο το οποίο θα ξεκινήσει την καριέρα του από την Λατινική Αμερική, όπου και θα παράγεται. Με καταγωγή από την Βραζιλία, το Nivus υιοθετεί αρκετά από τα σχεδιαστικά και όχι μόνο γονίδια του T-Cross, όντας παρόλα αυτά μεγαλύτερο σε μήκος και διαθέτοντας μικρότερο ύψος.

Για την ακρίβεια το συνολικό μήκος του Nivus φτάνει τα 4,27 μέτρα και το ύψος τα 1,49 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο των 2,57 μέτρων «φωτογραφίζει» την MQB A0 πλατφόρμα πάνω στην οποία βασίζονται όλα τα supermini του γερμανικού ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος αποσκευών ξεκινά από τα 417 λίτρα, επίδοση που ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη αν δεν είχε οριοθετηθεί από την coupe γραμμή της οροφής.

Το Volkswagen Nivus θα γίνει διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, «φορώντας» τους ήδη γνώριμους κινητήρες χαμηλού κυβισμού που η γερμανική φίρμα διαθέτει στο οπλοστάσιό της.

Διαβάστε επίσης:

Για όσους ονειρεύονται ένα νέο VW Scirocco

Ξεκίνησαν οι δοκιμές εξέλιξης για το VW Tiguan Coupe

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Porsche θεωρεί πως με τα ηλεκτρικά της δεν ανταγωνίζεται άμεσα την Tesla

cars

Τα SEAT Ibiza και Arona μπορείτε να τα αποκτήσετε άμεσα!

cars

Tesla: Γενναίες εκπτώσεις στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της

cars

Σωτήριο ή καταστροφικό το pit stop του Verstappen;

cars

Εάν η Rolls-Royce έφτιαχνε pickup όχημα

cars

Η Renault, ο Alonso και ο ρόλος του Prost

cars

Αυτή η επιβατική έκδοση του VW Τ1 είναι ηλεκτρική!

cars

Μια Lamborghini έτοιμη για χαμηλές… πτήσεις

cars

Η αγωνία των αντιπροσώπων αυτοκινήτου

cars