CARSNEWS
NEW MODELS

Από την κόλαση στον παράδεισο με τη σύγχρονη Alfa Romeo GTV GTA

Η παρουσία της εμβληματικής Giulia GTA στην γκάμα της Alfa Romeo –πριν ανατρέξετε στο υπόλοιπο του τραπεζικού σας λογαριασμού να σας ενημερώσουμε ότι μόλις 500 αντίτυπα πρόκειται να κατασκευαστούν- επαναφέρει στο προσκήνιο της επικαιρότητας το ερώτημα για το αν οι Ιταλοί αξιοποιούν τη δυναμική μια φίρμας που μετρά εκατομμύρια πιστούς οπαδούς σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει για μια ακόμα φορά η σχεδιαστική δεινότητα των ανθρώπων της LP Design οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να μπλέξουν την πραγματικότητα με τη φαντασία προσδίδοντας στην ήδη εντυπωσιακή σύγχρονη εκδοχή της Alfa Romeo GTV τα χαρακτηριστικά της Giulia GTA.

Ποια είναι αυτά; Τα ακραία αεροδυναμικά βοηθήματα κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά για τον περιορισμό του συνολικού βάρους, οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα για την καλύτερη δυνατή ψύξη του διπλά υπερτροφοδοτούμενου V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων, οι ανασχεδιασμένοι τροχοί.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι η υλοποίηση ενός τέτοιου project μοιάζει απίθανη, αυτό ελάχιστα μειώνει την αξία του και τον αντίκτυπό του στις τάξεις των φανατικών οπαδών της ιταλικής φίρμας και όχι μόνον.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Jeep ετοιμάζει το δικό της Suzuki Jimny

cars

Με 350 ίππους το MINI John Cooper Works GP της Manhart

cars

Το νέο Hyundai i20 είναι ήδη εδώ!

cars

H Jaguar XK επιστρέφει ως “τετραθέσια”

cars

Τι ετοιμάζουν Renault και Dacia για την Γενεύη;

cars

Αυτό είναι το high-tech τιμόνι της νέας Mercedes S-Class

cars

«Διασυρμός» για τον Sebastian Vettel! (video)

cars

Πάρε θέση: Γιατί Mitsubishi και Subaru έχασαν τη λάμψη τους;

cars

Η ανανεωμένη BMW Μ5 είναι προ των πυλών

cars