CARSNEWS
NEW MODELS

Από τη Βραζιλία το νέο SUV της Fiat

Πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν τη Fiat να επιστρέφει και μάλιστα σύντομα στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου, τα γνωστά σε όλους SUV.

Μάλιστα, το επικρατέστερο σενάριο θέλει τη νέα πρόταση των Ιταλών να εξελίσσεται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και ειδικότερα στη Βραζιλία, όπου τα πρώτα πρωτότυπα αντίτυπα του αυτοκινήτου έχουν ήδη κατασκευαστεί.   

Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, το νέο SUV της Fiat θα βασίζεται στο pickup ονόματι Toro, το οποίο προσφέρεται ήδη στην τοπική αγορά και διακρίνεται για τον ελκυστικό σχεδιασμό του.

Το Fiat Toro παράγεται στην επαρχία Pernambuco στη Βραζιλία, δίπλα στα Jeep Renegade και Compass. Εκεί θα κατασκευάζεται και το νέο SUV της ιταλικής φίρμας, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τη ζήτηση στις αγορές της Νοτίου Αμερικής.

Πέρα από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του, το νέο SUV της Fiat θα διακρίνεται και για τις επιβλητικές διαστάσεις, με το μήκος του να αγγίζει τα 5,0 μέτρα.

Σε ό,τι αφορά στην παραγωγή του, αυτή αναμένεται  να ξεκινήσει στο τέλος της επόμενης χρονιάς, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί μέχρι σήμερα αν θα υπάρξει και ευρωπαϊκή εκδοχή του αυτοκινήτου ή η συγκεκριμένη πρόταση θα απευθυνθεί μόνον στις αγορές της Λατινικής Αμερικής, κάτι που είναι και το πιο πιθανόν.

Να θυμίσουμε ότι και η VW τρέχει ένα ανάλογο project, καθώς το πολυαναμενόμενο Nivus αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Βραζιλίας, απ’ όπου και θα ταξιδέψει για την ευρωπαϊκή αγορά.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Geely Auto: Με drone παραδίδονται τα κλειδιά στους νέους πελάτες (video)

cars

Μεγάλη άσκηση πυρόσβεσης φέρνει κλείσιμο τμήματος της Αττικής Οδού

cars

Μειώσεις μισθών και αναστολές συμβάσεων στη McLaren!

cars

50 χρόνια από την πρώτη νίκη της Porsche στο Le Mans

cars

Απίστευτο ατύχημα με νταλίκα στο Τέξας (Video)

cars

Η Toyota ετοιμάζει το GR Hilux που θα “πηγαίνει” παντού!

cars

Λόγω COVID-19: Εκτός βρετανικού γκραν πρι ο Sergio Perez!

cars

Στις 8 Ιουλίου η παρουσίαση του Mazda 3 Turbo (Video)

cars

Πρώτο teaser για το νέο Lexus IS

cars