CARSNEWS
NEW MODELS

Από το 2021 οι παραδόσεις του νέου Land Rover Defender 90

Η παρουσίαση του καινούργιου Land Rover Defender ήταν ένα από σημαντικότερα γεγονότα της περσινής χρονιάς. Βεβαίως, για την εμπορική πορεία του, προτεραιότητα δόθηκε στην έκδοση 110, δηλαδή την πεντάθυρη επιμηκυσμένη εκδοχή του νέου μοντέλου, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν το Defender 90, δηλαδή τη μικρότερη σε διαστάσεις έκδοχή του.

Όμως, οι τελευταίοι θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο για να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους, καθώς αναβάλλεται η έναρξη των πωλήσεών του για την επόμενη χρονιά. Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, αιτία γι’ αυτό είναι η καθυστέρηση στη διαδικασία παραγωγής εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Το εργοστάσιο της Jaguar Land Rover στη Σλοβακία, εκεί όπου κατασκευάζεται το καινούργιο Defender, έχει τη δυνατότητα παραγωγής 20.000 οχημάτων.

Όμως, αυτός ο αριθμός είναι μικρότερος από τη ζήτηση για το νέο μοντέλο, η οποία είναι μεγαλύτερη της αναμενόμενης από τα στελέχη της εταιρείας. Έτσι, αποφασίστηκε να δοθεί το βάρος στη δημιουργία του Defender 110 και να μετατεθεί χρονικά η παραγωγή του Defender 90 για αργότερα. Έτσι, οι παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων προγραμματίζονται να γίνουν εντός του 2021. Τέλος, η εταιρεία προετοιμάζει και την κορυφαία έκδοση που θα διαθέτει τον V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,4 λίτρων της BMW ο οποίος θα αποδίδει περίπου 500 ίππους. Η συγκεκριμένη έκδοση του καινούργιου μοντέλου αναμένεται να ανταγωνίζεται εμπορικά τη Mercedes-AMG G63. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Opel Αstra χωρίς ΦΠΑ από 14.880 ευρώ

cars

Audi Q9: To νέο μέγεθος της πολυτέλειας

cars

Την παραγωγή ιατρικού υλικού για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού ζητά η Γερμανική κυβέρνηση – Οι πρώτες αντιδράσεις

cars

Ηλεκτροκίνητο και πισωκίνητο το νέο Αudi Α1

cars

Θα υπάρξει τελικά το Αudi A9 e-tron;

cars

Covid-19: Η μεγάλη ευκαιρία ενός καθολικού restart

cars

Volvo Safe Summer: Η Volvo φροντίζει για ένα ασφαλές καλοκαίρι

cars

Η Toyota αναζητά πίστωση 8,3 δισεκατομμυρίων ευρώ!

cars

Aυτό είναι επίσημα το SCC Tuatara με τα 1.750 άλογα! (Video)

cars