CARSNEWS
AUTONEWS

Από το 2022 η Renault θα χρησιμοποιεί το νέο της logo!

Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε; Η μία εταιρία μετά την άλλη σηματοδοτεί την στροφή που κάνει ολόκληρη η βιομηχανία αυτοκινήτου με νέα λογότυπα. Πιο μοντέρνα, πιο… ψηφιακά. Το ίδιο κάνει και η Renault αλλά από το 2022, όταν το πρώτο μοντέλο παραγωγής φορέσει το νέο σήμα με το πιο “επίπεδο”, δισδιάστατο design. Και λέμε το πρώτο μοντέλο παραγωγής γιατί ουσιαστικά, το νέο logo της Renault πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο εντυπωσιακό νέο 5άρι τον Ιανουάριο που μας πέρασε, άσχετα αν η γαλλική εταιρία δεν έκανε ιδιαίτερη μνεία σε αυτό.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το μοντέλο που θα φορέσει πρώτο το νέο σήμα της εταιρίας αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως αυτή είναι η 9η εκδοχή του. Στην τρέχουσα μορφή του υπάρχει από το 1992 και από τότε, έχει ανανεωθεί 4 φορές με το πιο πρόσφατο φρεσκάρισμα να έχει γίνει το 2015. Το νέο σήμα περιγράφεται από τον επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρίας, Gilles Vidal, ως “πιο εμβληματικό, απλό και ουσιώδες, μία πραγματικά διαχρονική υπογραφή χωρίς περιττά εφέ ή χρώματα, με μία σύγχρονη ερμηνεία των γραμμών, ένα βασικό μέρος της κληρονομιάς μας” και ακολουθεί την τάση που επικρατεί, η οποία ορίζει λογότυπα τα οποία είναι πιο φιλικά στην ψηφιακή απεικόνιση αφαιρώντας από την τρισδιάστατη φύση τους.

Το νέο σήμα της Renault, όπως είπαμε, θα ντεμπουτάρει το 2022 και θα αντικαταστήσει σταδιακά το παλιό όσο τα μοντέλα της γκάμας ανανεώνονται ή αντικαθίστανται με τον στόχο να κοσμεί όλα τα νέα αυτοκίνητα της φίρμας μέχρι το 2024. Καλή αρχή λοιπόν.

The post Από το 2022 η Renault θα χρησιμοποιεί το νέο της logo! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Toyota Hilux GR Sport έρχεται τον Οκτώβριο.

cars

Mercedes-Benz: Οι πωλήσεις των diesel αυξάνονται ξανά.

cars

Γι’ αυτό… αρπάχτηκαν Λουτσέσκου και Αλμέιδα – «Δεν με σεβάστηκες, απαράδεκτο»!

cars

Μπορεί η εμβληματική F40 να σταθεί απέναντι στην νεότερη 488 Pista;

cars

Volvo XC40 T5 Plug-in Hybrid Electric. Απολαυστικό και περιβαλλοντικά φιλικό

cars

Η Land Rover γιορτάζει την πώληση 1 εκατομμυρίου Range Rover Sport!

cars

Η Ferrari επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία των αγώνων αντοχής!

cars

Νέο Porsche Cayenne: Με τέσσερις εκδόσεις κινητήρα ισχύος από 353 έως 659 ίππους

cars

Το Mitsubishi Xpander είναι ένα minivan που θέλει να γίνει SUV.

cars