CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτή είναι η θηριώδης Alfa Romeo Giulia των 620 ίππων

Μέχρι πρότινος αποτελούσε μοναχά μια φήμη που κυκλοφορούσε στους διαδρόμους του FCA Group χωρίς να μπορεί κανείς να την επιβεβαιώσει. Σήμερα ουδείς τολμά να αμφισβητήσει την ύπαρξή της. Ο λόγος για την Alfa Romeo Giulia GTA, η οποία εντοπίστηκε στα γκαράζ της μιλανέζικης φίρμας με το γνώριμο, για τους ιταλόφιλους  καμουφλάζ.

Πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του μέχρι σήμερα γνωστού ιταλικού sedan, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται να σπάσει το φράγμα των 600 ίππων. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, οι φήμες θέλουν την Alfa Romeo Giulia GTA να εφοδιάζεται με έναν νέο V6 κινητήρα χωρητικότητας 2,7 λίτρων η απόδοσή του θα φτάνει τους 620 ίππους.

Στην εξέλιξη του εξακύλινδρου μοτέρ θα συμμετάσχει και η Ferrari, ενώ μένει να αποδειχθεί αν οι Ιταλοί θα επιμείνουν στη πισωκίνητη διάταξη –κάτι που είναι και το πιο πιθανό- ή αν θα καταφύγουν στη λύση της τετρακίνησης.

Η πρεμιέρα του αυτοκινήτου είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 110α γενέθλια της Alfa Romeo, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο οι Ιταλοί να κερδίσουν χρόνο και να αποκαλύψουν την κορυφαία έκδοση της Alfa Romeo Giulia στα τέλη του έτους.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

A112 Abarth: Το τελευταίο «τσίμπημα» του Carlo Abarth

cars

Υποχρεωτικές δομικές ελαστικών από τις ομάδες το 2020

cars

Lamborghini SCV12: Το δωδεκακύλινδρο τέρας που βρυχάται (Video)

cars

Θα αγοράζατε ένα νέο, ηλεκτροκίνητο Autobianchi;

cars

Διέρρευσε η νέα BMW Σειρά 2 Coupe. Πέφτουν κεφάλια στο Μόναχο.

cars

Η VW ίσως βγάλει την φθηνή της μάρκα Jetta και εκτός Κίνας

cars

50 χρόνια από την πρώτη νίκη της Porsche στο Le Mans

cars

Αποκάλυψη για τη νέα Skoda Octavia Scout

cars

Η Mercedes δοκιμάζει εντατικά την ηλεκτρική V-Class στην αρκτικό κύκλο

cars