CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτή είναι η νέα BMW 2 Series Coupe;

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η γκάμα της BMW θα ανανεωθεί στο προσεχές μέλλον με το λανσάρισμα της 2ης γενιάς της 2 Series Coupe. Πριν προχωρήσουμε, να υπενθυμίσουμε ότι μιλάμε για την πισωκίνητη 2 Series και όχι για την μπροστιοκίνητη 2 Series Gran Coupe που ήδη κυκλοφορεί. Ναι, υπάρχει συνωνυμία αλλά όχι, δεν υπάρχει συγγένεια και όχι, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω γιατί τα πράγματα είναι τόσο πολύπλοκα στην Γερμανία… Επιστρέφουμε στο θέμα μας λοιπόν. Η νέα BMW 2 Series Coupe θα παρουσιαστεί επίσημα στο μέλλον αλλά προσφάτως, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες και αξίζει να τις εξετάσουμε.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν οι φωτογραφίες αυτές απεικονίζουν το μοντέλο που θα λανσαριστεί στην αγορά. Όπως βλέπουμε την κατάσταση, υπάρχουν 3 ενδεχόμενα: Πρώτον, οι εικόνες που “διέρρευσαν” μπορεί να είναι προϊόν κάποιας προσεγμένης δουλειάς photoshop και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεύτερον, μπορεί όντως να δείχνουν το μοντέλο που προορίζεται για την παραγωγή και τρίτον, δεν αποκλείεται αυτό που βλέπουμε να είναι ένα από τα πρωτότυπα που κατασκευάζονται σε πραγματικό μέγεθος ώστε να αποφασιστεί το τελικό design. Τα σχεδιαστικά τμήματα συνήθως δημιουργούν 3 διαφορετικά, τέτοια πρωτότυπα με τον τελικό λόγο να ανήκει στα ανώτερα κλιμάκια.

Αν υποθέσουμε ότι οι φωτογραφίες αφορούν το μοντέλο που έχει ήδη πάρει το πράσινο φως και οδεύει ολοταχώς προς την παραγωγή, τότε η νέα 2 Series Coupe θα αποτελεί μία σημαντική διαφοροποίηση στην γκάμα της γερμανικής εταιρίας. Φυσικά υπάρχει η χαρακτηριστική “kidney” γρίλια στο εμπρός μέρος και ο προφυλακτήρας θυμίζει έντονα την X2, αλλά τα φωτιστικά σώματα τόσο εμπρός όσο και πίσω, δεν είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί από την BMW. Προφανώς δε, βλέπουμε την M Performance έκδοση όπως υποδηλώνει το μικρό σήμα στην γρίλια χαμηλά, λίγο πιο πάνω από το splitter. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι ισχύει τελικά, καθώς όπως συνηθίζεται σε τέτοιες καταστάσεις, η εταιρία ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει την αυθεντικότητα των φωτογραφιών. Πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι η ίδια η BMW να αποκαλύψει τι ετοιμάζει και αυτό θα συμβεί είτε προς τα τέλη του τρέχοντος έτους, είτε στις αρχές του 2021.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Kosmoride. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο της κατάστημα με e-bikes

cars

Audi RSQ3 v BMW M340i v AMG G63 v VW T-Roc R. Η μάχη των… άνισων!

cars

Η Volkswagen αποκαλύπτει το εσωτερικό του ID.4.

cars

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Ξεκινά η επεισοδιακή συναυλία των Rolling Stones στην Αθήνα που έσβησε με βία και συνθήματα

Bury

ΕΕ: Η Μόσχα να μην χρησιμοποιήσει την τρομοκρατική επίθεση ως πρόσχημα για να αυξήσει τις επιθέσεις στην Ουκρανία

cars

Χατζηδάκης: Το έργο της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές ολοκληρώνεται και δεν θα δοθεί παράταση

cars

Lancia Aurelia B20. Μία πραγματική καλλονή

cars

Ένας πιτσιρικάς… δεξιοτέχνης της μπάλας

cars

Ford. Υποστήριξη σε ενδιαφέρον και επίκαιρο συνέδριο

cars