CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτή είναι η νέα BMW M3 που στέκεται στη γραμμή παραγωγής;

Εάν δεν μπορείς να περιμένεις από την BMW να παρουσιάσει όπως πρέπει τη νέα M3, τότε η συγκεκριμένη φωτογραφία θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Δείχνει αυτό που πιστεύουμε πως είναι η G80 M3 να στέκεται στην γραμμή παραγωγής περιμένοντας. Για να είμαστε πιο ακριβείς, δείχνει ένα πρωτότυπο προ-παραγωγής της G80 M3 και πιο συγκεκριμένα, το πίσω μέρος του, οπότε δεν μας επιτρέπει να έχουμε άποψη για το πιο… επίφοβο, δεδομένων των πιο πρόσφατων προσπαθειών της γερμανικής εταιρίας, μέρος του αυτοκινήτου – το εμπρός.

Γιατί πιστεύουμε ότι είναι πρωτότυπο προ-παραγωγής; Καταρχάς, διαθέτει σαφώς φαρδύτερα φτερά από την standard 3 Series, νέο προφυλακτήρα και μία διακριτική αλλά επιθετική αεροτομή στο τελείωμα του πορτ-μπαγκάζ, αλλά οι απολήξεις της εξάτμισης φαίνεται πως έχουν μικρότερη διάμετρο από το αναμενόμενο ενώ ο διαχύτης είναι βαμμένος στο χρώμα του αμαξώματος – βασικά ούτε καν αυτό, καθώς η απόχρωση δεν ταιριάζει απόλυτα με το υπόλοιπο αυτοκίνητο, άρα ή αποτελεί κάποια “πρόχειρη” λύση, ή πρόκειται να ξαναβαφτεί ή περιμένει κάποιο clip-on που θα κρύβει το μεγαλύτερο μέρος αυτού που βλέπουμε στην φωτογραφία.

Κατά τα άλλα, περιμένουμε από τη νέα M3 να εξοπλίζεται με τον ίδιο κινητήρα που είδαμε στις νέες X3 M και X4 M. Τον S58, 3-λιτρο, υπερτροφοδοτούμενο, εξακύλινδρο εν σειρά βενζινοκινητήρα που αποδίδει 480 ίππους στην “βασική” έκδοση του και 510 στην Competition και συνδυάζεται, σύμφωνα με όσα σχετικά έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, είτε με ένα 8-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο είτε με ένα μηχανικό 6-τάχυτο.  Περιμένουμε επίσης πως η G80 θα είναι η πρώτη M3 στην ιστορία που θα εφοδιάζεται και με σύστημα τετρακίνησης, αν και θα υπάρχει και μία πιο σκληροπυρηνική, πισωκίνητη έκδοση. Όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν μέσα στους επόμενους μήνες καθώς το χρονοδιάγραμμα της BMW λέει πως οι παραδόσεις της νέας M3 θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2020, άρα η επίσημη παρουσίαση δεν θα αργήσει πολύ.

Related Articles

Volvo Cars. 50 χρόνια ζωής για την πιο σημαντική της ομάδα

cars

Alfa Romeo Tonale– Mε 287 Ευρώ το μήνα μέχρι το τέλος του έτους

cars

Ο Πρώτος από εμάς – Spoiler: Ο Έβαν επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά με επιθετικές διαθέσεις απέναντι στον Άλκη

cars

Νέο Ford Explorer Plug-in Hybrid. Για εκδρομές και όχι μόνο

cars

Μακρόν: Αν η κατάσταση επιδεινωθεί στην Ουκρανία, θα είμαστε έτοιμοι ώστε η Ρωσία να μην κερδίσει ποτέ

cars

Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της παραγωγής αυτοκινήτων

cars

Smart EQ. Με σημαντική προσφορά

cars

Τα 15 πιο άσχημα αυτοκίνητα – Όταν οι αυτοκινητοβιομηχανίες τόλμησαν και απέτυχαν

cars

Ταξίδι με αυτοκίνητο: Πρακτικές συμβουλές για μια ξέγνοιαστη απόδραση

Bury