CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτή είναι η πιο απίστευτη “κόντρα” που έγινε ποτέ! (Video)


TO BLOODHOUND LSR, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ FORMULA 1, ΜΙΑ BUGATTI ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Η VIRTUAL ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 28/3/2020

Αν έχετε αναρωτηθεί ποιό είναι το γρηγορότερο ανθρώπινο κατασκεύασμα με τροχούς, το video που ανέβηκε στο YouTube μας λύνει όλες τις απορίες. Σ’ αυτή την “κόντρα” έρχονται αντιμέτωπα τέσσερα εντελώς διαφορετικά οχήματα. Το Bloodhound, το όχημα που παρά την διακοπή που έχει γίνει στο πρόγραμμα λόγω επιδημίας, στοχεύει στο ρεκόρ ταχύτητας στην ξηρά. 

Δίπλα του βρίσκεται κατά σειρά μία Formula 1, μία Bugatti Chiron και ένα καθημερινό αυτοκίνητο. Η εκκίνηση δίνεται και μέχρι το δικό σας αυτοκίνητο να φθάσει τα 100 km/h το το Bloodhound έχει φθάσει στα 170 km/h. Στα ίδια όμως 8,76 δευτερόλεπτα η Bugatti έχει αγγίξει τα 237 km/h ενώ η Formula 1 έχει φθάσει στα 274 km/h.

Στην συνέχεια όμως τα πράγματα αλλάζουν. Στα 18 δευτερόλεπτα από την εκκίνηση το Bloodhound με τα 444 km/h έχει αφήσει πίσω την Chiron με τα 331 km/h και την Formula 1 η οποία έχει ήδη φθάσει στην τελική της ταχύτητα, τα 327 Km/h. Η Bugatti συνεχίζει να επιταχύνει και στο 29ο δευτερόλεπτο ξεπερνά την F1 και φθάνει τα 385 km/h. 

Όμως το αυτοκίνητο των ρεκόρ συνεχίζει ακάθεκτο και φθάνει τα 1.010 km/h τα οποία είναι “ψίχουλα” μπροστά στο επιδιωκώμενο ρεκόρ των 1.609 km/h. Όσο για το κοινό αυτοκίνητο αυτό έχει μείνει κάποια χιλιόμετρα πίσω μέσα στην σκόνη.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πωλείται μία Mercedes-Βenz λιμουζίνα-αγροτικό

cars

Τριακόσια νέα λεωφορεία στους δρόμους της Αθήνας

cars

Aυτή είναι η πιο πρωτοποριακή Mercedes που κατασκευάστηκε ποτέ (video)

cars

BMW: Τα επόμενης γενιάς PHEV θα έχουν μεγαλύτερη αυτονομία

cars

Ιατρικές μάσκες από τις κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες

cars

Ελάχιστα αυξημένα έσοδα για την F1 κατά το τρίτο τρίμηνο του 2022

cars

«Δύο στα δύο» για τον Leclerc με θρίαμβο στην Κίνα! (video)

cars

Το κλείσιμο της πόρτας αποτελεί ποιοτικό δείκτη(;)

cars

Τι απέγινε η Aston Martin Vanquish του Pierce Brosnan;

cars