CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή μάσκα παγκοσμίως

Σε ένα αυτοκίνητο η μάσκα παίζει καθοριστικό ρόλο σαν στοιχείο ταυτότητας και αναγνώρισης, ενώ μπορεί να είναι και ένα από τα στοιχεία διαφοροποίησης μεταξύ των διαφόρων διαθέσιμων εκδόσεων. Από τις πιο εντυπωσιακές μάσκες, λόγω σχήματος αλλά και μεγέθους διαθέτουν τα Lexus, αλλά όπως συνήθως συμβαίνει κάποιοι ζητούν ακόμα κάτι παραπάνω.

Αυτούς λοιπόν έρχεται να καλύψει η ρωσική εταιρεία βελτιώσεων SCL Global, η οποία εξασφαλίζει στα Lexus RX και NX μια ακόμα πιο επιβλητική εμφάνιση χάρη στη σπέσιαλ μάσκας τους. Η οποία μάλλον δεν απευθύνεται σε όλους -αυτό ισχύει και για τη στάνταρ μάσκα των Lexus που ονομάζεται spindle grill, πόσο μάλλον για αυτήν- και σίγουρα όχι σε αυτούς που θέλουν να περνούν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι.

Το κιτ για το RX ονομάζεται Goemon και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μάσκας είναι πως αποτελείται από γραμμές που οδηγούν το βλέμμα στο κέντρο της. Στη βάση της υπάρχει ένα μικρό splitter ενώ στις γωνίες υπάρχουν μεγάλες εισαγωγές αέρα.

Το κιτ περιλαμβάνει και τροποποιημένα φτερά που προσθέτουν στο αμάξωμα ακόμα πιο πολλές γωνίες καθώς και δύο πίσω αεροτομές: μια στην άκρη της οροφής και μια δεύτερη ακριβώς κάτω από το παρμπρίζ. Τη μετατροπή ολοκληρώνει ο καινούργιος διαχύτης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ένας μύθος που τον έλεγαν Enzo Ferrari

cars

Ράλλυ Ιαπωνίας – 2η Μέρα: Πέρασε στην πρωτοπορία ο Evans – Ατύχημα για τον Ogier

cars

“Τσιτάτα” με θέμα το αυτοκίνητο που θα μείνουν στην ιστορία!

cars

Τρικύλινδρο και με 261 ίππους το Toyota C-HR;

cars

Τα μοντέλα της Ruf μπορεί να μοιάζουν με Porsche, αλλά δεν είναι (video)

cars

Τον Οκτώβριο το νέο Suzuki Vitara

cars

H Tesla θα έχει και κινητά σημεία φόρτισης

cars

Τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα για το 2020

cars

Ανασφάλιστα οχήματα: Ένα συνεχές «έγκλημα» που κανείς δεν ακουμπά…

cars