CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτή είναι η τελευταία συλλεκτική έκδοση του Subaru WRX STI

Τα γρήγορα Subaru έχουν τη δική τους ιστορία και τους δικούς τους φανατικούς, ή καλύτερα πολύ φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι σπεύδουν να αποκτήσουν κάθε μια από τις συλλεκτικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής του που εμφανίζονται. Η τελευταία, που ονομάζεται WRX S4 STI Sport #, δεν είναι φυσικά η εξαίρεση, καθώς και οι 500 μονάδες της που θα κατασκευαστούν έγιναν ανάρπαστες. Και αυτό παρά το ότι πωλείται αποκλειστικά στην Ιαπωνία.

Τι το διαφορετικό έχει όμως το συγκεκριμένο; Καταρχήν διαθέτει εξαρτήματα STI στην ανάρτησή του, όπως για παράδειγμα ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές μπροστά και πίσω. Επίσης το αυτόματο κιβώτιο μεταβλητής μετάδοσης (CVT) με το οποίο εξοπλίζεται διαθέτει ψυγείο για τις βαλβολίνες του, ενώ υπάρχει και ένα πιο αποδοτικό φίλτρο αέρα.

Το συλλεκτικό Subaru δεν θα μπορούσε παρά να διαφοροποιείται και οπτικά, με ένα μεγάλο μαύρο splitter και με μια επίσης μαύρη μάσκα, ενώ μαύροι είναι και τροχοί των 18 in. Στο εσωτερικό τα καθίσματα είναι χαρακτηριστικά φαρδιά, ενώ οι επενδύσεις είναι μια μίξη μαύρου Ultrasuede και επίσης μαύρου δέρματος με ασημένιες ραφές.

Ο επίπεδος, υπερτροφοδοτούμενος boxer των 2.000 cc αποδίδει 300 PS και 400 Nm και φυσικά κινεί όλους τους τροχούς. Όσο για την τιμή του προ φόρων ανέρχεται στην Ιαπωνία σε 40.057 δολάρια.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Corvette θα αποκτήσει 1.200 άλογα από την Hennessey

cars

Κορωνoϊός: Πώς μπορείς να παραγγείλεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα μένοντας… σπίτι

cars

Τα Skoda αποκτούν νέες infotainment τεχνολογίες

cars

H Hyundai-KIA επενδύει στη νεοφυή Arrival

cars

Δοκιμάζουμε το πιο προσιτό crossover της ελληνικής αγοράς

cars

Το Mazda MX-5 Coupe είναι αυτό που πάντα ονειρευόμασταν!

cars

Video: Απίστευτα «παντιλίκια» με το πιο χαμηλωμένο Lada Niva στον κόσμο!

cars

Η καινούργια Cadillac Escalade μεγάλωσε ακόμη περισσότερο

cars

Η ΜcLaren στρέφεται προς την ηλεκτροκίνηση

cars