CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτή είναι η 3-μελής οικογένεια του Ford Bronco!

Απέχουμε μόλις 1 εβδομάδα από την επίσημη παρουσίαση ενός εκ των πλέον πολυαναμενόμενων μοντέλων για την αμερικανική αγορά και όχι μόνο. Η επιστροφή του Bronco είναι γεγονός και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη διορατικότητα για να δει κανείς την σημασία που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο για την Ford. Έτσι, όσο πλησιάζουμε στην 13η ημέρα του Ιουλίου, οπότε και θα αποκαλυφθεί επίσημα το ολοκαίνουριο Bronco, η Ford μας πετάει κάποια ψίχουλα για να μην χάσουμε τον δρόμο μας ή ξεχάσουμε την ημερομηνία. Το τελευταίο, αφορά το “ντεμπούτο” της 3-μελούς οικογένειας που αποτελείται από το κλασικό δίθυρο μοντέλο, το πρώτο 4-θυρο στην ιστορία του καθώς και τον Βενιαμίν που λέγεται Bronco Sport. Παράλληλα, ντεμπούτο κάνει το σλόγκαν “Built Wild” που συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε με το “Built Ford Strong” αλλά της δίνει νέα κατεύθυνση ώστε να ταιριάζει με τον χαρακτήρα του Bronco.

Το “Built Wild” είναι κάτι παραπάνω από ένα σλόγκαν όμως, καθώς περιγράφει μία ολόκληρη φιλοσοφία για την Ford. Μία φιλοσοφία που περιλαμβάνει το Built Wild Extreme Durability Testing, μία σειρά βασανιστικών δοκιμών που εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα του νέου μοντέλου σε κάθε κατάσταση και σε κάθε περιβάλλον. Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρία, οποιοδήποτε από τα 3 Bronco θα έχει την δυνατότητα να κινείται σε κάθε είδους επιφάνεια χάρη στο standard σύστημα τετρακίνησης, το αποκλειστικό για το Bronco σύστημα “terrain management” και τις ειδικές εκδόσεις που εξασφαλίζουν κορυφαίες δυνατότητες ανεξαρτήτως εδάφους. Τέλος, η ίδια φιλοσοφία μεταφράζεται και στο design του νέου μοντέλου με το Built Wild Innovative Design που σημαίνει ότι το νέο Bronco διαθέτει ένα ενδιαφέρον μίγμα ρετρό χαρακτηριστικών και ενός υψηλού επιπέδου εξατομίκευσης και καινοτομίας.

Τα σκληροτράχηλα οχήματα αποτελούν μέρος της κληρονομιάς μας και βλέπουμε ισχυρές ευκαιρίες επέκτασης στην ολοένα και πιο δημοφιλή κατηγορία.

Η μάρκα Bronco πληροί τα κριτήρια δημιουργώντας μία οικογένεια πραγματικά ικανών οχημάτων εκτός δρόμου που θα φέρουν τους πελάτες μας πιο βαθιά στην άγρια φύση. Εκμεταλλευτήκαμε την εκτενή εμπειρία μας στα off-road μοντέλα από αυτοκίνητα όπως το F-150 Raptor για να διασφαλίσουμε ότι κάθε Bronco θα παραδίδει την “Built Wild” αντοχή και ανθεκτικότητα που περιμένουν οι πελάτες μας.

Δήλωσε ο Kumar Galhotra της Ford. Από εδώ και πέρα, μένει να δούμε τι ετοιμάζει η αμερικανική φίρμα για ένα μοντέλο που όταν είχε λανσαριστεί για πρώτη φορά στην αγορά, πίσω στο 1965 με το ψευδώνυμο “G.O.A.T.” (Goes Over Any Terrain). Οπότε η Ford μπαίνει με περισσή αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι των ειδικών off-roaders για να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Jeep Wrangler.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Jeep Gladiator. Με βαριά κληρονομιά

cars

Η δήμαρχος του Άμστερνταμ ζητά έλεγχο στην αγορά της κοκαΐνης – «Εξελισσόμαστε αργά αλλά σταθερά προς ένα ναρκοκράτος»

cars

BMW M4 Competition Convertible. Ότι πρέπει για το καλοκαιράκι.

cars

Η Alpine ζητά €125.000 για την A110 X Felipe Pantone.

cars

Ford Mustang. Ένα κομβόι 1326 αυτοκινήτων

cars

Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε την pole position στο Grand Prix της Αυστραλίας

cars

Renault Captur 1.3 TCe 130PS EDC. Συνολικά αναβαθμισμένο

cars

Kymco ΜΧU 700i EX EPS 4X4. Παντός εδάφους

cars

Mercedes eCitan: Ένα αμιγώς ηλεκτρικό μικρό Van

cars