CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτή είναι η Red Bull RB16!

Οι ομάδες αρχίζουν να πατάνε γκάζι καθώς η χρονιά ξεκινά στα τέλη του Φεβρουαρίου με το πρώτο επίσημο “pre-season test” στην Βαρκελώνη της Ισπανίας και η Red Bull δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση καθώς παρουσίασε την RB16 – το δεύτερο μονοθέσιο που κινείται με κινητήρα Honda.

Στον τομέα του branding δεν παρατηρούμε καμία απολύτως απόκλιση από αυτά που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από την Red Bull – τα χρώματα και το σχέδιο είναι απολύτως γνώριμα, όπως και τα σήματα της Aston Martin που κοσμούν το μονοθέσιο για τελευταία χρονιά καθώς η αγγλική εταιρία θα μπει επίσημα στην F1 το 2021 παίρνοντας την θέση της Racing Point.

Η μοναδική αισθητή διαφορά του φετινού μονοθεσίου από το περσινό εντοπίζεται στο ρύγχος με την περίεργη, προφανώς αεροδυναμικού τύπου, διαμόρφωση. Κατά τα άλλα, η RB16 είναι εξέλιξη της RB15 και αυτό είναι απολύτως λογικό δεδομένης της διατήρησης των ίδιων κανονισμών. Όσον αφορά στους οδηγούς, η Red Bull κράτησε τον Max Verstappen με νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2023 ενώ δίπλα του θα είναι ο Alex Albon.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τι προβλέπει η τροπολογία για το αγροτικό ρεύμα που ψηφίζεται αύριο στη Βουλή

cars

Toyota Corolla Cross. Μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική

cars

Η Dacia επιβεβαιώνει ένα ηλεκτρικό μοντέλο για το 2021-22.

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 9/3/2024

cars

Mazda CX-30. Aνανεώθηκε στα σημεία

cars

Η Fisker επιστρέφει με ένα προσιτό, ηλεκτρικό crossover: το Ocean.

cars

Ένα νέο, προσιτό ηλεκτρικό παρουσιάζει η Citroen στις 27 Φεβρουαρίου.

cars

Η Mercedes ανανεώνει την AMG GT 4-Door Coupe.

cars

Με 700 χιλιόμετρα αυτονομία η Mercedes-Benz EQS.

cars