CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτή είναι μια BMW M8 που έχει το «0-100» σε 2,6 sec!

O λόγος για την ΒΜW M8 που στην έκδοση Competition αποδίδει 625 PS έχοντας κάτω από το καπό τον bi-turbo V8 χωρητικότητας 4,4 lt. Σχετικά με τις επιδόσεις η γερμανική εταιρία δίνει ένα 0-100 km/h σε 3,3 sec για την απλή κουπέ Μ8 και σε 10,8 sec το 0-200 km/h. Αντίστοιχα, για τις μετρήσεις η Μ8 Competition χρειάζεται 3,2 και 10,6 sec με την τελική να είναι ίδια στα 305 km/h.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν ικανοποιούνται από τα παραπάνω νούμερα και εδώ έρχεται η γερμανική εταιρία βελτιώσεων Manhart από το Wuppertal (κοντά στο Ντίσελντορφ). Η οποία ισχυρίζεται πως έχει αναβαθμίσει σε τέτοιο σημείο το αυτοκίνητο ώστε να είναι η ισχυρότερη M8 που υπάρχει στον κόσμο.

Μάλιστα η Manhart αποκαλεί ως MH8 800 το «τερατάκι» της που αποδίδει 612 PS και 890 Nm με αναβάθμιση τόσο στην ECU όσο και στην εξαγωγή. Φυσικά το όλο πακέτο περιλαμβάνει και άλλες βελτιώσεις στο μοτέρ, χαμηλωμένη ανάρτηση, νέους τροχούς 21’’, επενδύσεις κάρμπον στο εσωτερικό και εννοείται ένα φανταχτερό αμάξωμα που τονίζεται από διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα και σε ένα μαύρο χρώμα με χρυσαφί πινελιές.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Volkswagen: Σχεδίασε το δικό σου ID.3

cars

Η Skoda γιορτάζει τα 125 χρόνια της (video)

cars

H BMW διευρύνει τη γκάμα των diesel κινητήρων με ήπια υβριδικά σύνολα

cars

Το νέο Honda Jazz δανείζεται υβριδική τεχνολογία από τη Formula 1

cars

Μπορεί ένα smart να τραβήξει τρία φορτηγάκια; (Video)

cars

Το νέο Audi RS3 φλερτάρει με τους 450 ίππους

cars

Διαθέσιμο στην Ελλάδα το νέο Citroen C5 Aircross – Δείτε τιμές και εκδόσεις

cars

Η νέα Μercedes AMG A45 συντρίβει την BMW M2 και το Audi RS3 (Video)

cars

Πιο κοντά στην Ευρώπη το προσιτό Coupe SUV της VW

cars