CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτή η Bacalar κέρδισε τον εσωτερικό διαγωνισμό σχεδίασης της Bentley

Η Bentley πρόσφατα διοργάνωσε έναν online διαγωνισμό για τους υπαλλήλους της και τις οικογένειές τους με θέμα τη δημιουργία της τέλειας, κατά την άποψή τους Mulliner Bacalar. Τις προτάσεις αξιολόγησε ο Stefan Sielaff, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμό της Βρετανικής εταιρείας του ομίλου Volkswagen, ο οποίος επέλεξε ως καλύτερη πρόταση αυτήν των φωτογραφιών μας. Την οποία δημιούργησε μια κυρία ονόματι Eleanor.

Η συγκεκριμένη δεν θα είναι πάντως μια από τις συνολικά 12 Bacalar που θα κατασκευαστούν, εκτός… Εκτός και αν ένας από τους 12 πελάτες θελήσει να την αποκτήσει -κάτι που θεωρούμε μάλλον απίθανο. Από την πλευρά της Bentley διευκρινίστηκε πως είναι εφικτό να μπουν όλες οι επιλογές της χρωματικής παλέτας σε ένα και μόνο αυτοκίνητο. Πόσω μάλλον τα μόλις 7 χρώματα που χρειάστηκαν για να προκύψει αυτή η Bacalar ουράνιο τόξο, που παραπέμπει ελαφρώς και σε ψυχεδέλεια.

Πιο συγκεκριμένα τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί, από πάνω προς τα κάτω, είναι τα ακόλουθα: το Dragon Red II που είχε επιλεγεί ως το χρώμα λανσαρίσματος για την Continental GT V8 το 2012 και πιο πρόσφατα για την  Bentayga V8, το Orange Flame, το Yellow Flame που με αυτό εμφανίστηκε αρχικά η Bacalar, το Apple Green, το Jetstream II, το Sequin Blue και το Azure Purple που αρχικά ήταν επιθυμίες πελατών και πλέον περιλαμβάνονται κανονικά στη γκάμα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το νέο Hypercar της Ferrari θα θέσει νέα δεδομένα

cars

Πανέμορφο! Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Abarth 500e (photos)

cars

H DS «κατεβαίνει» στα πολυτελή sedan

cars

Κορωνοϊός: Η αυξημένη κίνηση στα διόδια και η μη χρήση e-pass εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία

cars

Vettel: «Δε μετανιώνω τίποτα, χαρούμενος και περήφανος που δούλεψα με την Aston Martin»

cars

Δείτε τα… πονηρά “παιχνίδια” της Τesla με τα μεταχειρισμένα

cars

Ο Trump διατάζει (!) την GM να φτιάξει αναπνευστήρες

cars

Οι mild hybrid εκδόσεις του Ford Puma

cars

H Mini θέλει κάτι μεγαλύτερο!

cars