CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτή η BMW έζησε μια ολόκληρη ζωή μέσα σε μια… φούσκα

Ο χρόνος για μια BMW 740 Li σταμάτησε νωρίτερα απ’ ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Με μόλις 255 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της, τοποθετήθηκε μέσα στο αποστειρωμένο και απολύτως ελεγχόμενο περιβάλλον μιας τεράστιας… φούσκας όπου παραμένει ακόμα και σήμερα περιμένοντας να αλλάξει για τρίτη φορά στον όχι και τόσο σύντομο βίο της ιδιοκτήτη.

Η εικονιζόμενη BMW 740 Li ανήκε σε μια γυναίκα η οποία και την απέκτησε σε το 1997 σε ηλικία 70 ετών. Τα χιλιόμετρα που διήνυσε έως ότου την αποχωριστεί ήταν μόλις 255 και ο επόμενος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που είδε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του δεν δίστασε να «αποθηκεύσει» το βαυαρικό sedan εξασφαλίζοντας μάλιστα τις συνθήκες που θα του επιτρέψουν να παραμείνει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στη διαδικτυακή πλατφόρμα δημοπρασιών επιβεβαιώνουν την κατάσταση του αυτοκινήτου που φυλάσσεται στην Πολωνία.

Για την ώρα, η οκτακύλινδρη BMW 740 Li έχει δεχθεί 39 «χτυπήματα» και το ποσό το οποίο θα χρειαστεί να υπερβεί κανείς για να την αποκτήσει είναι τα 48.350 ευρώ.

Με δεδομένο, πάντως, ότι υπολείπονται επτά ημέρες για τη λήξη της διαδικτυακής δημοπρασίας είναι μάλλον σίγουρο ότι η ανέγγιχτη BMW 740 Li πρόκειται να σπάσει το φράγμα των 50.000 ευρώ.

Διόλου άσχημα για μια μπερλίνα 23 ετών που εν μέσω της πανδημίας του Κορωνοϊού δείχνει να κρατά ψηλά την αξία των μετοχών της.    

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Επίσημο: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τις επιδοτήσεις της ηλεκτροκίνησης

cars

Με τον κινητήρα στο κέντρο η baby Mercedes-AMG GT

cars

Έλλειψη μπαταριών και στάση παραγωγής για την Jaguar i-Pace

cars

To νέο Peugeot 208 GTi ίσως να είναι ηλεκτρικό!

cars

Η ανανεωμένη Mercedes E-Class θα είναι στη Γενεύη. Μαζί με τρεις νέες AMG!

cars

VW-Dieselgate: Ποιό είναι το ποσό της αποζημίωσης που θα πάρουν Γερμανοί καταναλωτές

cars

Νικητής ο Max Verstappen στο Silverstone

cars

Δείτε μια LaFerrari να πιάνει τα… 370 km/h (Video)

cars

Απίστευτες σκηνές σε παγωμένη στροφή του Rallye Monte Carlo (Video)

cars