CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτή η Rolls Royce χρειάζεται 450 ώρες για να κατασκευαστεί

Το πόσο σημαντική είναι η Cullinan για τη Rolls Royce φαίνεται από τη συμβολή της στις συνολικές πωλήσεις της παραδοσιακής βρετανικής μάρκας. H οποία πέρυσι σημείωσε ένα νέο ιστορικό ρεκόρ στα 116 χρόνια ύπαρξής της και μια αύξηση της τάξης του 25% σε σχέση με τις πωλήσεις του 2018.

Από εδώ και στο εξής όσοι αγοράζουν μια Cullinan θα μπορούν να παραγγείλουν ταυτόχρονα και μια μινιατούρα της, αν και η λέξη μινιατούρα δεν είναι σωστή. Και αυτό γιατί η κλίμακα είναι 1:8, οπότε οι διαστάσεις της Cullinan μοντέλου είναι εξίσου σεβαστές με αυτές της πραγματικής.

Όπως και η τελευταία έτσι και η μίνι Cullinan έχει δυνατότητες εξατομίκευσης, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα για αυτόν τον σκοπό 1.000 διαφορετικά εξαρτήματα. Στην περίπτωση αυτή ο χρόνος κατασκευής της μινιατούρας ανέχεται σε 450 ώρες, που είναι κάτι παραπάνω από τις μισές που χρειάζονται για την κατασκευή του κανονικού αυτοκινήτου.

Φυσικά αν ο πελάτης της Rolls το επιθυμεί το μοντέλο μπορεί να είναι πιστό αντίγραφο της κανονικής Cullinan, και μάλιστα σε κάθε της λεπτομέρεια, εντός και εκτός. Για να είναι το εσωτερικό του μοντέλου ορατό σε όλους οι πόρτες ανοίγουν, όπως ανοίγει και το καπό κάτω από το οποίο υπάρχει ο V8 των 6,75 lt σε μικρογραφία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στα σκαριά η V8 έκδοση του Ford Ranger Raptor

cars

Το VW Caddy περνά σε άλλη διάσταση

cars

O COVID-19 χτυπάει όλους: Πτώση των πωλήσεων κατά 38% το Μάρτιο στην Γερμανία

cars

Οδηγούμε το νέο Mazda CX-60 στη Γερμανία (+video)

cars

FCA e-Mobility: Η ηλεκτροκίνηση στα χέρια των νέων

cars

H κλεψύδρα αδειάζει για το Skoda RS iV (video)

cars

Δοκιμάζουμε το πληθωρικό Volkswagen Tiguan 2.0 BiTDI SCR 240 PS, 4MOTION, DSG 7

cars

Τι θα λέγατε για ένα VW Scirocco βασισμένο στο νέο Golf;

cars

Τετρακίνηση και έως 306 ίπποι για το ηλεκτροκίνητο crossover της Skoda

cars