CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτοκίνητο χτυπά ποδηλάτη γιατί… έτσι! (Video)

Το περιστατικό είχε γίνει πίσω στο 2017 στο Natchez Trace Parkway στο Τενεσί και χρειάστηκαν τρία χρόνια ώστε να βγει η απόφαση του δικαστηρίου για κάτι που όπως φαίνεται από την κάμερα τα πράγματα ήταν κάτι παραπάνω από καθαρά.

Όπως βλέπουμε δύο φίλοι απολαμβάνουν την βόλτα τους στον ειδυλλιακό αυτό δρόμο, όταν ξαφνικά ένα Volvo XC90 έρχεται με δύναμη και πέφτει στον έναν από αυτούς. Ο ποδηλάτης πέφτει κάτω και τραυματίζεται ελαφρά, όμως ο οδηγός του Volvo κάνει κάτι ακόμα χειρότερο, τον αφήνει και εξαφανίζεται.

Δεν γνώριζε βέβαια ότι όλο το περιστατικό είχε καταγραφεί από την κάμερα που είχε στο κράνος του ο άλλος ποδηλάτης. Και έτσι όταν στο δικαστήριο υποστήριξε ότι ο ποδηλάτης έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του, προφανώς και δεν είχε καμία τύχη.

Τελικά πήρε 10 μήνες φυλάκιση για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του. Τώρα για όσους επισημαίνουν ότι οι ποδηλάτες είχαν καλύψει ολόκληρο το ρεύμα, οι αρχές της Πολιτείας στο Τενεσί λένε ότι συνιστούν στους ποδηλάτες να μην πηγαίνουν πλάι-πλάι για την δική τους ασφάλεια, όμως αυτό δεν απαγορεύεται από τον ΚΟΚ. Και σίγουρα δεν επιτρέπει σε οποιονδήποτε με ταραγμένα νεύρα και την ασφάλεια της λαμαρίνας να αντιλαμβάνεται το αυτοκίνητο ως όπλο για να καθαρίζει ότι δεν του αρέσει

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Γιατί απέτυχε o M. Schumacher στη Mercedes;

cars

Η SsangYong αναζητά αγοραστή

cars

Το 2023 το ηλεκτροκίνητο VW Rugged

cars

Μεγαλύτερο και μόνο στέισον το νέο VW Passat

cars

H Bentley Bentayga συνεχίζει ανανεωμένη

cars

Σε κάθετη πτώση η χρηματιστηριακή αξία της Nissan

cars

Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα του εκθαμβωτικού Zagato IsoRivolta GTZ

cars

First Drive: Νέο Ford Ranger Raptor – Οδηγούμε στην Ισπανία το απόλυτο sport pick-up (video)

cars

Νέος twin-turbo V6 3.0 κινητήρας από την Aston Martin (Video)

cars