CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτό είναι το βασικό ηλεκτρικό της Audi!

Όπως είναι λογικό κάθε νέο ηλεκτρικό μοντέλο που θα παρουσιάζεται από τον όμιλο VW θα το «υιοθετούν» και τα υπόλοιπα σήματα. Και αυτό επειδή για ευνόητους λόγους όλα τους έχουν την ανάγκη να εντάξουν στο στόλο τους ένα μοντέλο μηδενικών ρύπων.

Έτσι, πάνω στο ID.3 της Volkswagen η Seat θα παρουσιάσει προς τα τέλη του έτους ένα ανάλογο μοντέλο με τα δικά της λογότυπα και αν αυτό σας λέει κάτι μιλάμε για το El-Born. Το ίδιο θα κάνει και η Audi με την διαφορά πως το δικό της EV θα έχει ένα πιο upper class χαρακτήρα.

Ο οποίος θα αποτυπώνεται τόσο στην σχεδίαση με την χαρακτηριστική μάσκα της Audi, όσο και στο γενικότερο στιλ που θα ασπάζεται την πολύ πετυχημένη φόρμα των E-Tron. Επίσης, στο εσωτερικό θα υπάρχει διάχυτο το premium στοιχείο με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τις πολλές οθόνες στο εσωτερικό.

Μάλιστα, ως ένα στοιχείο διαφοροποίησης και ως μια πρωτοπορία στα κόμπακτ EV θα μπορούσε προαιρετικά να υπάρχουν ψηφιακοί καθρέπτες. Κάτι που απουσιάζει από την εικαστική υπόθεση που κάνει ο σπεσιαλίστας στην επεξεργασία εικόνας Kleber Silva.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως η Skoda ετοιμάζεται να παρουσιάσει πρώτη ένα ηλεκτρικό A-SUV (θα αποκαλυφθεί σε μερικές εβδομάδες) και αργότερα θα ακολουθήσουν στα σίγουρα και οι άλλες εταιρίες του ομίλου. Συνολικά το VW Group σκοπεύει από το 2021 μόνο στο εργοστάσιο στο Zwickau να κατασκευάζει 6 ηλεκτρικά μοντέλα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

«Περίπατος» για τον Charles Leclerc το «Albert Park» (video)

cars

Αυτόνομη οδήγηση και σε κακοκαιρία

cars

Θυγατρική της Daimler αποχωρεί από την Ελλάδα

cars

H Mercedes θα πληρώσει 13 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ για τις ανακλήσεις

cars

Τι κάνει αυτή την Ferrari Enzo τόσο μοναδική;

cars

Η Audi θέλει να καταργήσει όλους τους διακόπτες στα αυτοκίνητά της

cars

Toyota Supra «ξεδιπλώνει» 2000 ίππους στο δυναμόμετρο (Video)

cars

Η Caterham αποκάλυψε το πρωτότυπο ηλεκτρικό Seven

cars

Πιθανή η δημιουργία της M4 Gran Coupe από την BMW

cars