CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτό είναι το νέο Ford EcoSport Active… επισήμως!

Πριν από 10 ημέρες περίπου οι πρώτες εικόνες της νέας έκδοσης του Ford EcoSport διέρρευσαν στο διαδίκτυο αλλά αυτό δεν απέτρεψε την αμερικανική εταιρία από το να μείνει πιστή στον προγραμματισμό της και να παρουσιάσει επίσημα το EcoSport Active στις 6 Νοεμβρίου, όπως μας είχε υποσχεθεί. Μετά το Fiesta και το Focus λοιπόν, το μικρό crossover της Ford είναι το επόμενο που αποκτά την συγκεκριμένη έκδοση που απευθύνεται σε πελάτες που αγαπούν την περιπέτεια και θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο ακόμα και αν εκεί δεν φτάνει η άσφαλτος.

Για να είμαστε ειλικρινείς, το EcoSport Active μπορεί να μην είναι τόσο σκληροπυρηνικό όσο δείχνει με τα μαύρα προστατευτικά σε ολόκληρη την περίμετρο του αμαξώματος και την ελαφρώς διαφορετική γρίλια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μόνο… show. Χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, η νέα έκδοση του EcoSport προσφέρει κάπως καλύτερες επιδόσεις σε πιο δύσκολο έδαφος ενώ ο 1000άρης EcoBoost βενζινοκινητήρας των 125 ίππων και 200 Nm ροπής με τον οποίο είναι αποκλειστικά διαθέσιμο προς το παρόν, φροντίζει να… ξελασπώσει το EcoSport Active από τυχόν αναποδιές, παρότι κινεί μονάχα τους εμπρός τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου, μηχανικού κιβωτίου.

Κατά τα άλλα, το νέο “Active” βασίζεται στο EcoSport Titanium με ότι αυτό συνεπάγεται από πλευράς εξοπλισμού και η Ford φροντίζει να αναβαθμίσει το πακέτο με μαύρους “καθρέφτες” στα φωτιστικά σώματα, μαύρη οροφή, φιμέ τζάμια, 17άρες ζάντες ελαφρού κράματος και μοναδικές επενδύσεις και διακοσμητικά στο εσωτερικό. Θα επανέλθουμε με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και την τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης στην χώρα μας μόλις αυτά γίνουν γνωστά.

The post Αυτό είναι το νέο Ford EcoSport Active… επισήμως! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Renault 5. Με «παιχνιδιάρικη διάθεση

cars

KTEO: Σε 2 εκατ. ελέγχους κόπηκαν μόλις 45 αυτοκίνητα!

cars

Hyundai Kona 1.0 T-GDi 120 PS. Με δυνατό χαρακτήρα

cars

Basket League: Ο Ολυμπιακός πήρε το «ντέρμπι» με το Περιστέρι

cars

Στα τέλη του 2021 το λανσάρισμα της Alfa Romeo Tonale στην αγορά.

cars

Chevrolet Corvette Z06. Περισσότερο C8.R παρά Stingray.

cars

Ανοικτά της Γάζας το πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια από την Κύπρο – Θα αποπλεύσει σύντομα και δεύτερο

cars

Opel. Επενδύει στο after sales μέσω του “myDigitalService”

cars

Μοντέλα της Jeep και της Suzuki παραβίασαν τους κανονισμούς εκπομπών ρύπων.

cars