CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτό είναι το νέο Hyundai i30 (video)

Μια νέα αρχή πραγματοποιεί το Hyundai i30 η ανανεωμένη εκδοχή του κρύβει πλήθος τεχνικών, εξοπλιστικών και σχεδιαστικών αναβαθμίσεων.

Ξεκινώντας από τις τελευταίες, οι ουσιαστικότερες παρεμβάσεις εντοπίζονται στο ρύγχος του αμαξώματος, όπου τα νέα φωτιστικά σώματα σε συνδυασμό με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα δημιουργούν μια σαφώς δυναμικότερη εικόνα.

Μάλιστα τα δυναμικά χαρακτηριστικά του νέου Hyundai i30 ενισχύονται περεταίρω στις εξοπλιστικές γραμμές N Line, οι οποίες υιοθετούν τον προσανατολισμό των κορυφαίων εκδόσεων του αυτοκινήτου.

Ουσιαστικότερες είναι οι αλλαγές που παρουσιάζει το ανανεωμένο Hyundai i30 κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματός του, όπου πλέον συναντάμε mild hybrid κινητήρια σύνολα και έναν νέο κινητήρα βενζίνης.

Ειδικότερα, τόσο ο γνώριμος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης του 1,0 λίτρου όσο και ο diesel κινητήρας του 1,6 λίτρου προσφέρονται σε mild hybrid εκδόσεις, αποδίδοντας 120 και 136 ίππους.

Την ίδια mild hybrid τεχνολογία υιοθετεί και ο νέος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας του 1,5 λίτρου, η απόδοση του οποίου φτάνει τους 160 ίππους. Όλες οι παραπάνω εκδόσεις του ιαπωνικού hatchback προσφέρονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ωστόσο προαιρετικά θα μπορεί να επιλέξει κανείς και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Ένας νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων επτά ιντσών και η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής των 10,25 ιντσών διαμορφώνουν ένα σύγχρονο cockpit στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, την ίδια στιγμή που η παρουσία των προηγμένων εφαρμογών ενεργητικής ασφάλειας στον κατάλογο του εξοπλισμού, καθιστούν το ανανεωμένο Hyundai i30 αντάξιο των βασικών ανταγωνιστών του.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πώς η ελίν προστατεύει τους πελάτες της;

cars

Lucid Air: Το ηλεκτροκίνητο Tesla killer σε χειμερινές δοκιμές (Video)

cars

Infotainment: Ο μεγαλύτερος κίνδυνος των σύγχρονων αυτοκινήτων!

cars

Bonus 4.950 ευρώ δίνει στους εργαζόμενούς της η VW

cars

Subaru ΒRZ: Τέλος εποχής με μια επετειακή έκδοση 100 “κομματιών”

cars

Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το VW Nivus;

cars

Το τελευταίο teaser για τη Maserati MC20

cars

Πατέντα της Tesla φέρνει τις οθόνες αφής στο τιμόνι

cars

Κορωνοϊός: Τι θα αλλάξει στην σχεδίαση των αυτοκινήτων;

cars