CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτό είναι το νέο pickup της Hyundai…

Η Hyundai δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του pickup. Ήδη από τα τέλη του 2018, ο πρώην επικεφαλής σχεδιασμού της, Luc Donckerwolke, είχε δηλώσει ότι θέλει να το λανσάρει στην αγορά το συντομότερο δυνατό αλλά η αλλαγή της σχεδιαστικής γλώσσας της κορεατικής φίρμας που επέφερε τον ανασχεδιασμό του Santa Cruz, όπως θα ονομάζεται το pickup, καθυστέρησε  την πορεία του. Οι τελευταίες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με το επερχόμενο μοντέλο, τοποθετούσαν το λανσάρισμα του κάποια στιγμή εντός του 2021 και μάλλον αυτό το χρονοδιάγραμμα τηρείται, αν κρίνουμε από την φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η φωτογραφία δείχνει το αμάξωμα του pickup της Hyundai και ενώ μπορεί να μην είναι το ίδιο με μία full διαρροή, μας δείχνει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία. Όπως για παράδειγμα η “κοντή” καρότσα, η κλίση της πίσω κολώνας και οι πτυχώσεις στο ύψος της shoulderline που συνδέουν σχεδιαστικά το Santa Cruz με την υπόλοιπη γκάμα καθώς είναι κάτι που έχουμε δει και στο νέο Elantra αλλά σε μικρότερο βαθμό. Από εκεί και πέρα, χωρίς τροχούς, προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα και με την μοναδική οπτική να είναι από το πλάι, είναι δύσκολο να εκτιμήσεις τον σχεδιασμό του νέου μοντέλου. Θα παρακολουθούμε στενά όμως τις εξελίξεις και θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε προκύψει, αφού το pickup της Hyundai παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Honda Civic. Πιο ώριμο από ποτέ.

cars

Η μάχη της Ελλάδας με το Καζακστάν για την πρόκριση στο Euro 2024 στον Alpha

cars

BMW X3 και X4 facelift. Ώρα για ανανέωση.

cars

Τη λίμνη της Καστοριάς, δεν την χαζεύεις μόνο

cars

Nissan. Ποιο είναι το κοινό “μυστικό” 10 αγαπημένων μοντέλων της!

cars

Με 700 χιλιόμετρα αυτονομία η Mercedes-Benz EQS.

cars

Το επικρατέστερο σενάριο για την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη – Οι μαρτυρίες για εκκωφαντικούς θορύβους και καβγάδες

Bury

Ford. Με τεχνολογία που δεν θολώνει το παρμπρίζ

cars

Peugeot: Σημαντικό το GTi, ακόμα και στην εποχή του εξηλεκτρισμού!

cars