CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτό είναι το νέο Volkswagen Caddy.

Το ραντεβού με την Volkswagen αναφορικά με το νέο Caddy ήταν προγραμματισμένο για τα τέλη του Φεβρουαρίου αλλά το γερμανικό Auto Motor und Sport αποκάλυψε την επιβατική έκδοση νωρίτερα από το αναμενόμενο. Δεν παραπονιόμαστε, αλλά δεν το περιμέναμε κιόλας. Όπως και να έχει, αυτό είναι το νέο Volkswagen Caddy, με μοντέρνο σχεδιασμό που το φέρνει πιο κοντά στην εταιρική ταυτότητα και άφθονη τεχνολογία ώστε να προσφέρει ότι περιμένει κάποιος από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο.

Καταρχάς, αν θέλουμε να μιλήσουμε για design, στο εμπρός μέρος παρατηρούμε την λεπτή γρίλια με το σήμα της εταιρίας στο κέντρο της και δύο φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας που παρουσιάζονται ως συνέχεια της χρωμιωμένης λωρίδας στην γρίλια και “πλαταίνουν” οπτικά το Caddy. Λίγο πιο κάτω υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο άνοιγμα και κάτω ακόμα και από αυτό, ο προφυλακτήρας με το κυψελωτό μοτίβο. Γενικά, μία ενδιαφέρουσα εικόνα, μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίσιμη. Εξίσου ενδιαφέρον αν όχι περισσότερο, είναι το πίσω μέρος όπου αναμφίβολα, την παράσταση κλέβουν τα LED φωτιστικά σώματα που ξεκινούν από το ύψος της πινακίδας κυκλοφορίας και φτάνουν μέχρι την οροφή. Κατά τα άλλα, το πίσω μέρος ενός Caddy, ενός van γενικότερα, δεν προσφέρεται για καινοτομία…

Για την μεγαλύτερη διαφορά σε σύγκριση με το παρελθόν όμως, υπεύθυνη (θα) είναι η μετάβαση στην MQB αρχιτεκτονική του VW Group. Αυτή η κίνηση θα επιτρέψει στην γερμανική εταιρία να χρησιμοποιήσει την τελευταία γενιά των κινητήρων της – συμπεριλαμβανομένων των mild-hybrids ενώ δεν αποκλείεται να εμπλουτιστεί η γκάμα του Caddy και με μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Πρωτίστως όμως, το Caddy είναι ένα εργαλείο και η νέα γενιά θα είναι κατάλληλα εξοπλισμένη ώστε να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα της!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Lamborghini V12 Vision Gran Turismo. Ένα ψηφιακό μονοθέσιο με αρκετή δόση τρέλας.

cars

BMW M4 Competition Convertible. Ότι πρέπει για το καλοκαιράκι.

cars

BMW XM: Με ισχύ 653 έως 748 ίππους χαρίζει συναρπαστικές επιδόσεις

cars

Αυτή είναι η ηλεκτρική BMW iX3!

cars

Nissan. Τα ηλεκτρικά της οχήματα εξοικονομούν ενέργεια

cars

Lexus: Το πρώτο της PHEV το 2021, νέο ηλεκτρικό το 2022.

cars

Volkswagen Atlas Cross Sport GT. Ένα… πικάντικο concept.

cars

Νέο Audi Α3 Sportback. Σύγχρονο σε όλα του

cars

Το νέο Fiat Topolino μπορεί να είναι ένα ιταλικό Citroen Ami

cars