CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτό είναι το πιο «κακό» Toyota Hilux του κόσμου!

Η βρετανική εταιρία μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστή αλλά αναλαμβάνει να εξατομικεύει διάφορα πολυτελή αυτοκίνητα, όπως Mercedes, Bentley, Lexus κ.α. Τα περισσότερα είναι λιμουζίνες και SUV, αλλά από πέρυσι έχει κάνει μια εξαίρεση και προσφέρει το πακέτο Sports Line Black Bison Edition για το Toyota Hilux.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες το body-kit είναι αρκετό για να μετατρέψει το άκακο Hilux στο απόλυτο pickup για όποιον θέλει να σκορπίζει τον τρόμο στους δρόμους (λέμε, τώρα). Καταρχήν είναι βαμμένο σε μαύρο και το πακέτο περιλαμβάνει φουσκωμένα φτερά, νέους αγριεμένους προφυλακτήρες, καπό με μεγάλες εισαγωγές αέρα, «ζαντάρες», σκαλοπάτια κ.α.

Εντύπωση προκαλεί η τριπλή απόληξη που βγαίνει από το πλάι. Μία από κάθε πλευρά, παρακαλώ, ως ένδειξη υπεροχής και στοιχείο γοήτρου. Το συνολικό bodykit αυξάνει το πλάτος του αμαξώματος κατά 55 mm, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχουν ενισχύσεις και προστατευτικές ποδιές. Το πακέτο μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε έκδοση του Hilux με την τιμή να είναι διαπραγματεύσιμη. Και αρκετά υψηλή αφού υπάρχει εκτενής χρήση κάρμπον.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

«Η Formula 1 έχει να ανέβει Γολγοθά για να επιβιώσει»

cars

H Lego δημιούργησε και Nissan GT-R (video)

cars

777 Hypercar: 7 μονάδες, 7 εκατ. ευρώ – Νέο hypercar ετοιμάζει η Dallara

cars

GP Αυστρίας: 1-2 η Mercedes

cars

Δείτε και ακούστε την Mercedes-AMG One (video)

cars

Alfa Romeo: Αποκαλύφθηκε το μονοθέσιο του 2020

cars

Suzuki Jimny vs Hummer H1: Ή αν προτιμάτε Δαβίδ εναντίον Γολιάθ (video)

cars

Nέο teaser για το Nissan Ariya (video)

cars

Πότε η Aston Martin θα εγκαταλείψει τον V8 της Mercedes-AMG;

cars