CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτό είναι το high-tech τιμόνι της νέας Mercedes S-Class

Μια ξεκάθαρη αλλαγή στο σχεδιαστικό ύφος του εσωτερικού της νέας Mercedes-Benz S-Class προμηνύει το τιμόνι της πολυτελούς μπερλίνας, οι πρώτες φωτογραφίες του οποίου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Με τρεις διπλές ακτίνες και ουκ ολίγους διακόπτες χειρισμού, το τιμόνι της νέας Mercedes-Benz S-Class δείχνει προσαρμοσμένο στο προηγμένο τεχνολογικό υπόβαθρο της γερμανικής ναυαρχίδας, αψηφώντας τον συντηρητικό προσανατολισμό της.

Εντύπωση προκαλεί και το μικρό σε μέγεθος «καπάκι» το αερόσακου, το οποίο ενισχύει την αίσθηση ότι η νέα S-Class αλλάζει σχεδιαστική κατεύθυνση θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να σταθεί απέναντι σε ανταγωνιστές (βλέπε Tesla Model S) που έχουν προ πολλού εγκαταλείψει τον καθωσπρεπισμό μιας πολυτελούς μπερλίνας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι παρόμοιο προδιαγραφών θα είναι και το τιμόνι της ανανεωμένης E-Class, κάτι που μπορεί να αναγνωστεί και ως μια προσπάθεια σχεδιαστικής σύγκλισης ανάμεσα στα δύο κορυφαία σεντάν της Mercedes-Benz.

Μια ακόμα σύμπτωση που συνδέει τα δύο αυτοκίνητα είναι ότι η έναρξη της εμπορικής τους διάθεσης στην Ευρώπη είναι προγραμματισμένη για το 2020, με την ανανεωμένη E-Class να προηγείται μερικούς μήνες της νέας S-Class που πρόκειται να λανσαριστεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πόσο αξίζει μία Ferrari που οδηγούσε ο Εnzo αυτοπροσώπως;

cars

Στα άκρα η νέα BMW M3 CSL!

cars

Η Hyundai με το βλέμμα στο «μετά»

cars

ΚΟΚ: Έρχονται “καμπάνες” για παρακώλυση κυκλοφορίας και την παράνομη χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης

cars

Audi A8 L Security… με υψηλό δείκτη προστασίας!

cars

Tέλη κυκλοφορίας: Πώς και μέχρι πότε μπορείτε να τα πληρώσετε

cars

Πόσα ρεκόρ θα καταρριφθούν εντός του 2020 στη Formula 1;

cars

Κόντρα γιγάντων σε ένα γερμανικό ιπποφορβείο (video)

cars

Diesel Gate: Αποζημιώσεις καλείται να καταβάλλει η VW

cars