CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτό είναι το Renault Kiger για την Ινδία.

Αγορές δεν είναι μονάχα η Ευρώπη, η Κίνα και οι Η.Π.Α. Αυτές μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες ή αυτές που προσφέρουν στους κατασκευαστές τις καλύτερες ευκαιρίες για μεγάλα κέρδη αλλά δεν είναι δυνατόν να αγνοήσει κάποιος μία χώρα όπου πωλούνται περισσότερα από 3 εκατομμύρια νέα αυτοκίνητα σε ετήσια βάση και παρουσιάζει αυξητικές τάσεις κάθε χρονιά τα τελευταία χρόνια. Μία χώρα όπως η Ινδία. Γι’ αυτό η Renault, που δεν έχει πολύ ισχυρή παρουσία στην συγκεκριμένη αγορά, ψάχνει τρόπους να ενισχύσει την θέση της. Ένας από αυτούς τους τρόπους, είναι το νέο Kiger.

Το Renault Kiger είναι ένα SUV με μήκος που δεν ξεπερνά τα 4 μέτρα και μεταξόνιο της τάξης των 2,5 μέτρων που αυτομάτως, τοποθετείται ανάμεσα στο Kwid και το Triber στην γκάμα της στην Ινδία. Ένα SUV με εντυπωσιακό, δυναμικό σχεδιασμό που ενσωματώνει κάποια από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας (βλ. γρίλια, πίσω φωτιστικά σώματα, κεκλιμένη οροφή κ.ά.) αλλά το κάνει με έντονα πλαστικά προστατευτικά σε ολόκληρη το κάτω μέρος του αμαξώματος και δείχνοντας έναν διαφορετικό, πιο “ενεργό” χαρακτήρα.

Όσο θέλουμε να πούμε ότι η εικόνα είναι ανάλογη και στο εσωτερικό, δυστυχώς δεν μπορούμε να το κάνουμε καθώς για την καμπίνα, η γαλλική εταιρία επέλεξε μία πιο… προσγειωμένη αισθητική, όπως βλέπεις και στην φωτογραφία. Αυτό δεν σημαίνει πως το Kiger είναι φτωχό. Έρχεται με μία οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα infotainment, μία ακόμα 7 ιντσών για τον πίνακα οργάνων, άφθονες επιλογές συνδεσιμότητας, αυτόματο κλιματισμό, PM2.5 φίλτρο καμπίνας, premium ηχοσύστημα και έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία, που μετρά 405 λίτρα σε χωρητικότητα και μπορεί να αυξηθεί στα 879 με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. Όσον αφορά σα μηχανικά δε, το Kiger θα λανσαριστεί με έναν ατμοσφαιρικό 1000άρη 72 ίππων και 96 Nm ροπής και έναν υπερτροφοδοτούμενο 1000άρη με 100 ίππους και 160 Nm ροπής. Προς το παρόν, είναι άγνωστο σε ποιες αγορές θα γίνει διαθέσιμο εκτός της ινδικής και αν γίνει αυτό, πότε θα γίνει.

The post Αυτό είναι το Renault Kiger για την Ινδία. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Σελίν Ντιόν: Φωτογραφίζεται με τους γιους της για την ημέρα ευαισθητοποίησης για το σύνδρομο SPS

cars

Ποιο είναι ταχύτερο; Το Mini Clubman JCW, το Audi S3 ή η Mercedes-AMG CLA 35;

cars

Jeep Compass. Με νέο πρόγραμμα απόκτησης

cars

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε κάβα ποτών στην Καλλιθέα

cars

Μercedes Concept EQT. Ο εξηλεκτρισμός των μικρών Van, ξεκινάει

cars

Pole to Pole: Ξεκίνησε η επική αποστολή για το ηλεκτρικό Ariya

cars

Μercedes. Παραμένει στη κορυφή

cars

Στην τελική ευθεία η ηλεκτρική, BMW iX3!

cars

Mercedes-AMG GT Black Series. Η νέα βασίλισσα του ‘Ring.

cars