CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτό το… αναπαλαιωμένο Toyota Land Cruiser του 1984 είναι χάρμα ήδεσθε

Τα Restomonds, τα ριζικά ανακαινισμένα και αναβαθμισμένα με σύγχρονα στοιχεία κλασικά μοντέλα είναι μια ενδιαφέρουσα μόδα που μάλλον θα διαρκέσει και η οποία αφορά σχεδόν όλους τους κατασκευαστές. Ή τουλάχιστον όσους έχουν στη γκάμα τους ένα διαχρονικό μοντέλο με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Για την Toyota το μοντέλο αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο και το Land Cruiser ενώ η FJ Company είναι αυτή που κατά κύριο λόγο ειδικεύεται τα Restomonds του.

Τελευταία της δημιουργία αυτή των φωτογραφιών μας. Πρόκειται για ένα τρίθυρο Land Cruiser του 1984, το οποίο λύθηκε μέχρι και την τελευταία του βίδα. Στη συνέχεια έγιναν όλες οι απαραίτητες μετατροπές προκειμένου να είναι βέβαια πως μπορούν να τοποθετηθούν σύγχρονα στοιχεία εξοπλισμού.

Όπως π.χ. μια νέο υποβοήθηση για το σύστημα διεύθυνσης, ένας κλιματισμός, μια σύγχρονη ανάρτηση, μια ανοξείδωτη εξάτμιση, ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της πρόσφυσης και ευστάθειας, μπλοκέ διαφορικό και LED φώτα. Από την αρχή κατασκευάστηκαν και τα πιο πολλά στοιχεία του αμαξώματος, ενώ καινούργιος είναι και ο κινητήρας. Ένας V6 4.000 cc της Toyota με μηχανικό υπερσυμπιεστή της Magnuson και 320 PS.

Στο εσωτερικό υπάρχει ένας καινούργιος πίνακας οργάνων, μια κάμερα οπισθοπορείας, ένα ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση ηχοσύστημα και δερμάτινες επενδύσεις. Όσο για την τιμή είναι ακόμα άγνωστη αλλά σίγουρα υψηλή. Αλλά ποιόν πραγματικά ενδιαφέρει κάτι τέτοιο;

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Mazda RX-9 σχεδιασμένο από τη… ΜcLaren!

cars

Συμβουλές: Πώς οδηγούμε οικονομικά με πολύ απλά trick!

cars

H Tesla αναζητά νέο “σπίτι” για το Cybertruck

cars

Οδηγούμε στην Ισπανία τα νέα smart EQ fortwo και forfour

cars

Ένα Suzuki Jimny… για καταδρομές στην παραλία

cars

O κορωνοϊός “χτύπησε” και την Lotus Evija

cars

Formula 1 2020: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά το GP Ιταλίας

cars

Στην Ελλάδα το υβριδικό Fiat 500. Aπό 12.800 ευρώ

cars

Επιλέγοντας το δυναμικό Ford Puma

cars