CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτό το θηρίο θα κυκλοφορεί κανονικά στους δρόμους

H Dartz με τα περίεργα αυτοκίνητα που κατασκευάζει έχει βάλει ουσιαστικά τη Λετονία στον παγκόσμιο αυτοκινητικό χάρτη. Έστω και αυτόν που απευθύνεται σε ένα πολύ μικρό και ειδικό κοινό. Το Dartz Prombron Black Stallion είχε αρχικά το ρόλο του κινηματογραφικού οχήματος αλλά μάλλον ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα κατασκευαζόταν για κάποιους πελάτες που γνωρίζουν να εκτιμούν την ψαρωτική στρατιωτική εμφάνισή του.

Μάλιστα ένας βιαζόταν τόσο πολύ που η Dartz του το έφτιαξε χρησιμοποιώντας ως βάση, όπως και στο κινηματογραφικό, το πλαίσιο του Hummer H2. Η βιασύνη του πελάτη έγκειται στο ότι θα μπορούσε να περιμένει προκειμένου το αυτοκίνητό του να «χτιστεί» πάνω στο πλαίσιο της Mercedes G-Class που θα χρησιμοποιηθεί για τα υπόλοιπα που θα κατασκευαστούν.

Και τα οποία φυσικά δεν θα είναι πολλά. Μόλις 20 θα κατασκευαστούν, από τα οποία μόνο 3 είναι ελεύθερα. Δύο 4×4 και έναν 6×6, μιας και θα υπάρχει και τέτοια έκδοση που θα βασίζεται στην αντίστοιχη G-Class της προηγούμενης γενιάς

Φυσικά αυτή η εκδοχή θα είναι η πιο ακριβή, καθώς θα ξεκινά από τις 490.000 ευρώ, τη στιγμή που τα «απλά» 4×4 θα κοστίζουν από 300.000 ευρώ. Στην τιμή αυτή παίρνει κανείς και θωράκιση, ενώ στα εξτρά υπάρχει και μια μαλακή οροφή από ανθρακονήματα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πώς η αμφίδρομη φόρτιση θα σώσει το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας;

cars

Όταν η Lamborghini Urus συνάντησε το Dodge Challenger (video)

cars

O όμιλος PSA θα ελέγχει ο ίδιος την παραγωγή ηλεκτροκινητήρων και μπαταριών

cars

H επετειακή ενδυμασία για τη Ford Mustang Shelby

cars

Συνεχίζονται τα πρόστιμα γύρω από τα ζαβολιάρικα λογισμικά

cars

Μεγαλύτερο και μόνο στέισον το νέο VW Passat

cars

Η Ford μοιράζεται αφιλοκερδώς δεδομένα αυτόνομης οδήγησης

cars

Σε αυτήν την Mercedes-Benz X-Class δεν μπορείς να πεις όχι

cars

Οι Mercedes-AMG έχουν τη δυνατότητα του Emotion Start για την εκκίνηση

cars