CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτό το V8 Toyota Hilux θα διεκδικήσει τη νίκη στο Dakar του 2021.

Όσο περνούν οι ημέρες και πλησιάζουμε στο τέλος του 2020, πλησιάζουμε και στην εκκίνηση του Dakar Rally που είναι προγραμματισμένη για τις 3 του Ιανουαρίου του 2021 στην Jeddah της Σαουδικής Αραβίας. Είναι λογικό λοιπόν οι ομάδες που θα λάβουν μέρος να παρουσιάζουν σιγά-σιγά τα αυτοκίνητα με τα οποία θα διεκδικήσουν τη νίκη και μία από τις πρώτες που το κάνει αυτό, είναι η Toyota Gazoo Racing που αποκαλύπτει το αγωνιστικό Hilux με το οποίο τα 4 πληρώματα της θα… οργώσουν τις ειδικές διαδρομές στην Σαουδική Αραβία από τις 3/1 έως και τις 15/1.

Το Hilux της Gazoo Racing βασίζεται, όπως περιμέναμε, στην έκδοση παραγωγής του ιαπωνικού pickup αλλά εξοπλίζεται με πλήρως ανεξάρτητη ανάρτηση εμπρός και πίσω, σύστημα τετρακίνησης και έναν ατμοσφαιρικό V8 ο οποίος δεν βρίσκεται κάτω από το καπό αλλά τοποθετείται στο κέντρο του αυτοκινήτου. Η ιαπωνική μάρκα έχει προχωρήσει σε κάποιες μικρές αλλαγές στην εμφάνιση του αγωνιστικού Hilux που αντικατοπτρίζουν την έκδοση παραγωγής αλλά και ορισμένες τροποποιήσεις/αναβαθμίσεις στην ανάρτηση και το κινητήριο σύνολο για να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα και την αξιοπιστία του οχήματος.

Η αιχμή του δόρατος της προσπάθειας της Gazoo Racing στο Dakar Rally του 2021, είναι οι νικητές του 2019 και βετεράνοι της διοργάνωσης, Nasser Al-Attiyah  και Mathieu Baumer, οι οποίοι πλαισιώνονται από τους Giniel de Villiers/Alex Haro, Henk Lategan/Brett Cummings και Shameer Variawa/Dennis Murphy.

The post Αυτό το V8 Toyota Hilux θα διεκδικήσει τη νίκη στο Dakar του 2021. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι 27 συζητούν σήμερα για την ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας – Μέση Ανατολή και ευρωτουρκικές σχέσεις στο επίκεντρο

cars

Stoiximan Super League: Πάτησε κορυφή η ΑΕΚ με την έναρξη των play off

cars

Audi: Μόνο quattro για τα RS μοντέλα!

cars

50 χρόνια Fiat 127. Αρχιτεκτονική και αίσθημα

cars

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση της 16χρονης Χριστίνας από παιδική δομή

Bury

Φουσκωμένα πανιά στους ωκεανούς!

cars

Skoda Octavia Scout. Έτοιμη και η περιπετειώδης έκδοση της Octavia

cars

Ηλέκτρα – Spoiler: Ο Νικόλας επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή του

cars

Νέο Ford Kuga. Πλήρως διαφοροποιημένο και με πολλές επιλογές σε όλα τα επίπεδα

cars