CARSNEWS
NEW MODELS

Αudi A1 citycarver: Στην Ελλάδα από 25.410 ευρώ

H ελληνική αντιπροσωπεία της Audi ανακοίνωσε την διάθεση και στην χώρα μας του νέου A1 citycarver, το οποίο θα διατίθεται παράλληλα με το υπάρχον A1 Sportback.

Πρόκειται για μία πιο off road εκδοχή του Α1 η οποία έχει αρκετά στοιχεία από τα SUV της εταιρίας στην εμφάνισή του και αυξημένη απόσταση από το έδαφος από το Sportback. 

Η αύξηση αυτή των 4 εκατοστών έχει προέλθει από τους μεγαλύτερους τροχούς αλλά και από μία νέα διάταξη της ανάρτησης με αυξημένο ύψος κατά 35 χιλιοστά, με αποτέλεσμα το A1 citycarver να είναι ένα ευχάριστο μείγμα αυτοκινήτου για την πόλη αλλά και για τις αποδράσεις στην εξοχή, εντός ή και εκτός ασφάλτου.

Η έκδοση που θα διατίθεται αρχικά στην χώρα μας θα είναι η 35 TFSi με τον 4κύλινδρο των 150 ίππων, με μηχανικό εξατάχυτο κιβώτιο ή 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Σε δεύτερη φάση θα έρθουν και οι εκδόσεις με τον τρικύλινδρο κινητήρα του 1 λίτρου με 95 και 116 ίππους αντίστοιχα.

Οι εκδόσεις που διατίθενται στο λανσάρισμα του μοντέλου έχουν αρκετά πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Audi pre sens front, αυτόματο κλιματισμό,, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, σπορ τιμόνι, Audi MMI με φωνητικές εντολές, κ.λπ. 

Η τιμή του θα ξεκινά από τις 25.410 ευρώ για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο και από τα 27.490 ευρώ για την έκδοση S tronic με το αυτόματο κιβώτιο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Land Rover Colossus: Ένα pickup από το μέλλον

cars

Η Mercedes-Benz G-Class με κινητήρα 2,0 λίτρων

cars

Ecclestone: «’Η στη McLaren, ή στο σπίτι του»

cars

Alex, κράτα, θα περάσει κι αυτό…

cars

To SEAT Ibiza γίνεται ηλεκτρικό το 2026

cars

Πιο κοντά στην παραγωγή το νέο SUV της Fiat

cars

Το νέο βιομηχανικό cloud της Volkswagen

cars

H Bugatti δοκιμάζει τη θηριώδη Chiron Pur Sport των €3 εκατομμυρίων στην πίστα

cars

Aehra SUV: Η μιλανέζικη πρόταση στα πολυτελή EV είναι γεγονός (photos)

cars