CARSNEWS
NEW MODELS

Βεντέτα ανάμεσα σε Elon Musk και Bill Gates για τα μάτια μιας Porsche


Ο BILL GATES, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ MICROSOFT, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΙΑ PORSCHE TAYCAN, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ELON MUSK.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 19/2/2020

Ο κ. Elon Musk, Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla εκφράστηκε αρνητικά για τον κ. Bill Gates, ένας από τους συνιδρυτές της Microsoft και πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αυτής, επειδή ο τελευταίος είπε σε συνέντευξή του ότι αγόρασε μια Porsche Taycan αντί κάποιο μοντέλο της Tesla.

O κ. Gates ρωτήθηκε για το τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή και –μεταξύ άλλων– αναφέρθηκε και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Τότε, ο κ. Gates αποκάλυψε ότι πρόσφατα απέκτησε μια Porsche Taycan και όχι κάποιο μοντέλο της Tesla επειδή τα αυτοκίνητά της έχουν μικρότερη αυτονομία από το γερμανικό μοντέλο. Επίσης, επισήμανε ότι του αρέσει πολύ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να πω ότι είναι ένα αυτοκίνητο που κοστίζει ακριβά αλλά είναι πολύ πολύ cool. Είναι το πρώτο μου ηλεκτρικό αυτοκίνητο και το ευχαριστιέμαι πολύ».

Όταν το έμαθε αυτό ο κ. Musk απάντησε μέσω κοινωνικού δικτύου, χαρακτηρίζοντας τον κ. Gates «υποτονικό». Συγκεκριμένα, έγραψε: «Για να είμαι ειλικρινής, οι συνομιλίες μου με τον Gates είναι υποτονικές».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

GP Σάο Πάολο: Τι είπε ο poleman Kevin Magnussen μετά το ιστορικό του επίτευγμα

cars

Η Jessi Combs μπήκε στο βιβλίο Guinness ως η ταχύτερη γυναίκα παγκοσμίως

cars

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Citroen C4!

cars

Υποχρεωτικά τα αυτόματης λειτουργίας φώτα στην Ιαπωνία

cars

F1: Κοντά στη McLaren ο Vettel

cars

Ανανέωση και ισχυρότερος κινητήρας γα το KIA Stinger

cars

Διαθέσιμα τα Audi RS Q3 & RS Q3 Sportback

cars

Η Γαλλία το «τερμάτισε» με επιδότηση έως €12.000 ευρώ για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου!

cars

Μια εκκεντρική Lamborghini Diablo πιο επίκαιρη από ποτέ

cars