CARSNEWS
AUTONEWS

Βρες τις διαφορές με την Bentley Bentayga facelift…

Φωτογραφίες οι οποίες φαίνεται πως προέρχονται από την μπροσούρα της Bentley αποκαλύπτουν κάπως πρόωρα το facelift που ετοίμασε η αγγλική μάρκα για την Bentayga. Το SUV που σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος των πωλήσεων της Bentley θα ανανεωθεί στο προσεχές μέλλον και οι εικόνες που έχουμε στην διάθεση μας χάρη στον χρήστη Wilco Blok στο Instagram δείχνουν ότι θα πρέπει να παίξουμε έναν γύρο από το εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι “Βρες τις διαφορές”.

Πέραν της πλάκας, φαίνεται πως η Bentley Bentayga θα διατηρήσει την επιβλητική γρίλια της αλλά θα αποκτήσει νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα στο ίδιο στιλ με τις πιο πρόσφατες Continental και Flying Spur που παρουσιάστηκαν αμφότερες το 2016. Νέος είναι ο σχεδιασμός και του εμπρός προφυλακτήρα ενώ ανάλογες περιμένουμε να είναι οι αλλαγές και στο πίσω μέρος αλλά δεν έχουμε φωτογραφίες για να το επιβεβαιώσουμε.

Στο εσωτερικό, την παράσταση κλέβει η νέα κεντρική κονσόλα και ο διαφορετικός πίνακας οργάνων αλλά πιο σημαντική από αυτά, είναι η αφαίρεση των φυσικών χειριστηρίων από τα πλαϊνά της οθόνης του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Ενός συστήματος infotainment που αναμένεται να ανανεωθεί και να εκσυγχρονιστεί ως απάντηση στην έντονη κριτική που έχει δεχθεί η υπάρχουσα μονάδα. Κατά τα άλλα, το facelift θα φέρει νέα τεχνολογία στην ασφάλεια και την υποβοήθηση οδήγησης όπως και βελτιώσεις στην γκάμα των κινητήρων. Περισσότερα, όταν η Bentley αποφασίσει να αποκαλύψει επισήμως την Bentayga facelift.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Volkswagen T7 Multivan. Πιο… νέο από ποτέ!

cars

Grenadier. Από την Πρωσία με αγάπη

cars

Διέρρευσε online το Smart #3

cars

Ford Explorer Plug in Hybrid – Ξεχωριστό σε όλα του

cars

Επτά νέα ηλεκτρικά θα λανσάρει η Kia μέχρι το 2027.

cars

Cupra Formentor. Με πέντε αστέρια στην ασφάλεια

cars

Παράδοση χριστουγεννιάτικου δέντρου με παντιλίκια! (Video)

cars

Και όμως οι περιστροφικοί κινητήρες γυρίζουν

cars

Η παραγωγή της McLaren 600LT Spider ολοκληρώνεται με την Segestria Borealis by MSO!

cars