CARSNEWS
NEW MODELS

Γιατί θα είναι μακρύτερο το ανανεωμένο VW Atlas;

Η Volkswagen σταδιακά βελτιώνει την εικόνα της στην βορειοαμερικανική αγορά μετά το μεγάλο πλήγμα που δέχθηκε στα «clean diesel» μοντέλα της σχετικά με την παραποίηση στην εκπομπή ρύπων. Μάλιστα τα μοντέλα της έχουν ανοδική πορεία πωλήσεων και ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το Atlas.

Ένα μεγάλο SUV που του χρόνου θα περάσει από ένα facelift αποκτώντας νέα εμφάνιση με επανασχεδιασμένους προβολείς και προφυλακτήρες. Επιπλέον στο μήκος του αυτοκινήτου θα προστεθούν περίπου 76 mm ώστε να προσφέρεται καλύτερη προστασία στην περίπτωση σύγκρουσης με πεζό.

Το facelift του Atlas θα το εναρμονίσει και με το νέο Passat που τα πηγαίνει εξίσου καλά στην αγορά των ΗΠΑ. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν σημειακές βελτιώσεις με νέο σύστημα πολυμέσων και με περισσότερα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Στην γκάμα των κινητήρων το Atlas δεν θα έχει αλλαγές και θα συνεχίσει με τον δίλιτρο τετρακύλινδρο βενζίνης που αποδίδει 235 PS και 350 Nm. Ψηλότερα βρίσκεται η V6 έκδοση των 3,6 lt με 276 PS και 360 Nm. Το «νέο» VW Atlas θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Μάιο στην έκθεση του Σικάγο.

Related Articles

Πιλότος της Ferrari έχασε τον πατέρα του από τον κορωνοϊό!

cars

Η Jeep ετοιμάζει το δικό της Suzuki Jimny

cars

Suzuki V-Strom 800DE 2023

cars

Τέλος εποχής για τις Ferrari GTC4Lusso και GTC4Lusso T

cars

Ένας μύθος που τον έλεγαν Enzo Ferrari

cars

Η λανθάνουσα εξέλιξη της αυτοκίνησης στην Ελλάδα – Μέρος Δ

cars

FIAT Tipo: Αναβαθμισμένος εξοπλισμός, 5ετής εργοστασιακή εγγύηση και τιμή έκπληξη!

cars

Έκανε… συνδρομή στο Twitch για να της ανοίξει την πόρτα του σπιτιού!

cars

Στην τελική ευθεία η Toyota Corolla Cross

cars