CARSNEWS
NEW MODELS

Για πέντε χρόνια στην Ferrari ο Charles Leclerc!

Ο Charles Leclerc είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και στο πρόσωπο του η Scuderia βλέπει πολλές επιτυχίες. Και για αυτό το λόγο προχώρησε σε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως τα τέλη του 2024. Δίπλα του θα αγωνίζεται μέχρι τα τέλη του 2020 ο Vettel, όπως προβλέπει το ανανεωμένο συμβόλαιο του από το 2017.

Πέρυσι ο Leclerc είχε κλέψει τις εντυπώσεις με το ολοκληρωμένο ταπεραμέντο του και τις δύο του νίκες. Μάλιστα ανέβηκε στο podium 10 φορές ενώ σημείωσε και 6 pole positions. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 4η θέση και 24 βαθμούς μπροστά από τον Vettel.

Ο Leclerc έχει ήδη στεφθεί πρωταθλητής στην F3 και F2. Μπήκε στην ακαδημία οδηγών της Ferrari το 2016 και δύο χρόνια μετά έκανε το ντεμπούτο του στην F1.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στη Scuderia Ferrari. Την περασμένη σεζόν η συμμετοχή μου στην πιο διάσημη ομάδα στη Formula 1 υπήρξε ένα όνειρο για μένα “, δήλωσε ο Leclerc. “Δεν μπορώ να περιμένω να απολαύσω μια ακόμη βαθύτερη σχέση με την ομάδα μετά από μία συναρπαστική χρονιά. Δεν μπορώ να περιμένω να ξαναρχίσω την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο ταλαντούχος Leclerc.

Extremely happy to announce that I will be staying with @scuderiaferrari for 5 more years. I’m so grateful to be driving for such a team. I’ve learnt so much during this first year with the team and it is a great starting point to build a strong relationship for the years ahead. pic.twitter.com/3VPtbsCZT1

— Charles Leclerc (@Charles_Leclerc) 23 Δεκεμβρίου 2019

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Volvo EX90: Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο επταθέσιο SUV των Σουηδών (videos)

cars

To αστρονομικό ποσό που «έπιασε» η F2003-GA του Michael Schumacher

cars

H Jaguar Land Rover εξέλιξε κάθισμα που προσομοιώνει το περπάτημα

cars

Τώρα και τα βαν αποκτούν στοιχεία από τα SUV

cars

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»

cars

Δείτε πρώτοι το νέο Hyundai Santa Fe – Αναλυτικά οι τιμές στην Ελλάδα

cars

H Renault σταματά να πουλά επιβατικά στην Κίνα

cars

Στη Volkswagen παραδέχονται την υπεροχή της Tesla στο software

cars

Σε τροχιά αντικατάστασης τα Nissan Qashqai και X-Trail

cars