CARSNEWS
NEW MODELS

Για όσους ονειρεύονται ένα νέο VW Scirocco

Η απόφαση της VW μοιάζει να είναι οριστική. Το Scirocco δεν πρόκειται να επιστρέψει, τουλάχιστον σύντομα στους ευρωπαϊκούς δρόμους, καθώς θυσιάστηκε στον βωμό της εξοικονόμησης πόρων και της ανάπτυξης νέων προτάσεων και τεχνολογιών.

Αυτό βέβαια δεν απαγορεύει από τους πιστούς οπαδούς του αυτοκινήτου να ονειρεύονται την επάνοδό του, βλέποντας την όγδοη κατά σειρά γενιά του VW Golf ως μια εξαιρετική βάση πάνω στην οποία θα μπορούσε να «χτιστεί» η επόμενη ημέρα του Scirocco.

Οι αποδοτικότεροι κινητήρες βενζίνης, οι σύγχρονες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας και η αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα MQB πλατφόρμα θα μπορούσαν κάλλιστα να υποστηρίξουν τη μετάβαση του Scirocco στη νέα-εξηλεκτρισμένη εποχή.

Εκτός των άλλων, ένα νέο Scirocco θα μπορούσε να καλύψει το κενό που δημιουργείται από την απουσία τρίθυρων εκδόσεων στην νέα γκάμα του VW Golf, απευθυνόμενο σε εκείνους που η χρηστικότητα δεν συνιστά προαπαιτούμενο.

Να θυμίσουμε ότι πέρα από το Scirocco, εκτός προγραμματισμού έχει βρεθεί και το Golf Cabrio, στη θέση του οποίου μπορεί να βρει κανείς το αμφιλεγόμενο T-Roc Cabrio.  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

ACEA: Μειωμένες κατά περίπου 25% οι ευρωπαϊκές πωλήσεις εφέτος

cars

Η Toyota εξελίσσει κυψέλες καυσίμου και για σκάφη

cars

Αυτές είναι οι προδιαγραφές του πανίσχυρου Mazda 3 Turbo

cars

Επετειακές εκδόσεις για τα 100 χρόνια της Mazda

cars

To νέο Cupra Leon αποκαλύπτεται

cars

To Renault Clio κερδίζει το VW Golf σε πωλήσεις στην Ευρώπη

cars

«Αν είχα τα χρήματα θα τον είχα ήδη προσεγγίσει»

cars

Η νέα Mercedes C-Class θα μοιάζει οριστικά με μια μικρή S-Class

cars

Πως σχεδίασα… το Fiat 500! (βίντεο)

cars