CARSNEWS
NEW MODELS

Δείτε έναν απίστευτο οδηγό να ντριφτάρει φορτηγό ορυχείων! (video)

Τα φορτηγά που χρησιμοποιούνται στα ορυχεία για να μεταφέρουν το μετάλλευμα είναι εντυπωσιακά. Τόσο από πλευράς μεγέθους όσο και από πλευράς κατασκευής, μιας και το φορτίο που κουβαλούν ζυγίζει δεκάδες τόμους.

Αυτό βέβαια σημαίνει πως και το δικό τους βάρος είναι κάτι παραπάνω από σεβαστό. Στο βίντεο που ακολουθεί και έχει τραβηχτεί στη Μεγάλη Βρετανία, το CAT 740 που πρωταγωνιστεί -αυτή η επίσημη ονομασία του dump truck- είναι της κατηγορίας των 40 τόνων.

Κάτι που όμως κάθε άλλο παρά εμποδίζει τον οδηγό του να το ντριφτάρει! Και μάλιστα άνετα και ομαλά, προκειμένου και να το διασκεδάσει ο ίδιος, που προφανώς έχει τις ικανότητες, αλλά και για να γλιτώσει τις μανούβρες και το χρόνο που απαιτούν για να το βάλει στο κατάλληλα σημείο για να το φορτώσουν.

Φυσικά για να μπορέσει ο καταπληκτικός οδηγός του να το ντριφτάρει πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτές είναι ο λασπωμένες δρόμος που γλιστράει και επιτρέπει να χαθεί η πρόσφυση των τεράστιων σε διαστάσεις ηλεκτρικών που επιπλέον πιέζονται στο έδαφος από τους 40 τόνους που όπως είπαμε ζυγίζει το φορτηγό κενό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Porsche Panamera: Το βίντεο από το ρεκόρ στο Nurburgring

cars

Suzuki Ignis 1.2 2WD Auto – Toyota Aygo X 1.0 CVT – Συγκρίνουμε τα δύο μικρά crossover

cars

Οδηγούμε στην Ισπανία τα νέα smart EQ fortwo και forfour

cars

O Ricky Brabec και η Honda κατακτούν τη νίκη στο 2020 Dakar Rally

cars

Μοναδικές προσφορές από την Peugeot το τριήμερο 13-15 Δεκεμβρίου

cars

Η Toyota θα κατασκευάσει και πάλι ανταλλακτικά για το 2000GT

cars

Hyperion XP-1: Οι λόγοι που το υδρογόνο θα πετύχει!

cars

Νεκρός αναβάτης στο Rally Dakar

cars

Πιθανή η δημιουργία της M4 Gran Coupe από την BMW

cars