CARSNEWS
NEW MODELS

Δείτε ένα Lada που κινείται με… ξύλινο συμπλέκτη! [vid]

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αλλά και με μεγάλη πλάκα κανάλια στο YouTube είναι αυτό του Garage54 που κατά καιρούς έχει διάφορες τρελές ιδέες. Το σημαντικότερο όμως είναι πως τολμά να τις υλοποιεί έστω και αν δεν έχουν πρακτικά καμία χρησιμότητα πέρα από το να λύνουν κάποιες απορίες.

Για την περίσταση τα μαστόρια από την Ρωσία αποφάσισαν να φτιάξουν ένα ξύλινο συμπλέκτη. Αφού ολοκλήρωσαν το σετ το τοποθετήσαν στην θέση του κανονικού συμπλέκτη ενός Lada και ο αρχιμάστορας αποφασίζει να κάνει μερικές βόλτες για να διαπιστώσει την αντοχή του. Ξεκινώντας την βόλτα του θα δείτε πως μεγάλη πλάκα έχουν οι αναθυμιάσεις και ο καπνός που περνά στην καμπίνα! Προφανώς, από το ξύλο…

Στη συνέχεια αρχίζει να κάνει κάποια πατιλίκια, να βάζει καρφωτές ταχύτητες, να πηγαίνει με την όπισθεν ή να ξεκινά με διάφορες σχέσεις για να ζορίσει το συμπλέκτη. Αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι πως ο ξύλινος συμπλέκτης τα καταφέρνει και βγάζει εις πέρας την αποστολή του. Τώρα, δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η διάρκεια ζωής του, αλλά προφανώς θα αντέξει μέχρι να δούμε το επόμενο βίντεο από το ρωσικό κανάλι.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Porsche ετοίμασε video-διαφήμιση για την Ελλάδα

cars

Αλλαγές στον ΚΟΚ: Τι προβλέπεται για τα ηλεκτρικά πατίνια

cars

H DS Automobiles παρουσιάζει το νέο της μονοθέσιο στη Formula e

cars

Συνεχίζεται η εξέλιξη του Mercedes-AMG One

cars

Techtalk: Η χρησιμότητα των ΚΤΕΟ

cars

Μία ακόμη «διαρροή» για την BMW. Αυτή την φορά για την ανανεωμένη Σειρά 5.

cars

VW Nivus: Το νέο μικρό SUV των Γερμανών (Video)

cars

Ποια είναι τα νέα «θηρία» της Ελληνικής Αστυνομίας; (Video)

cars

Jeep Wrangler 4xe: Το Δεκέμβριο η αποκάλυψη του plug-in υβριδικού off roader (βίντεο)

cars