CARSNEWS
NEW MODELS

Δείτε μερικά από τα αυτοκίνητα του Freddie Mercury

Ο Freddie Mercury, ως τραγουδιστής και το πλέον προβεβλημένο μέλος των Queen δεν χρειάζεται συστάσεις. Ίσως να χρειάζεται συστάσεις ως λάτρης του αυτοκινήτου. Ο οποίος μάλιστα είχε και μια ενδιαφέρουσα συλλογή, την οποία αποτελούσαν κατά κύριο λόγο μεγάλες και πολυτελείς λιμουζίνες.

Λιμουζίνες όπως για παράδειγμα η Daimler DS420, η οποία στην εποχή της και παρά τη μη ελκυστική εμφάνισή της ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Όταν την είχε αγοράσει ο Mercury δεν είχε καν δίπλωμα και πίσω από το τιμόνι της Daimler καθόταν οδηγός.

Φυσικά ο Mercury δεν θα μπορούσε παρά να έχει και μια Rolls Royce. Πιο συγκεκριμένα μια Sliver Shadow με γκρίζο εσωτερικό και εξοπλισμένη τόσο με ραδιοκασετόφωνο όσο και με τηλέφωνο. Τη Rolls Royce ο Mercury τη χρησιμοποιούσε μέχρι το θάνατό του, το 1991.

Ένα τρίτο βρετανικό αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσε ο τραγουδιστής των Queen ήταν και ένα ανοιχτό Range Rover και το οποίο ανήκε στην εταιρεία Spinney Music, ιδιοκτήτης της οποίας ήταν ο ίδιος μαζί με τον μάνατζερ των Queen Jim Beech.

Στο στόλο των αυτοκινήτων του πάντως ανήκε από το 1986 και μια Mercedes 420 SEL, η οποία είχε πουληθεί σχεδόν μια πενταετία μετά το θάνατό του, συγκεκριμένα το 1996. Όταν ο Freddie Mercury ήταν στη Νέα Υόρκη του καθημερινό του αυτοκίνητο ήταν ένα Lincoln Town Car, που συνδύαζε την άνεση με το ιδιαίτερο στυλ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Best Of: Τα κορυφαία render που είδαμε αυτή την εβδομάδα (photos)

cars

Τι ήχο παράγει η καρδιά του Koenigsegg Jesko; [vid]

cars

Η μάχη BMW M135i xDrive με τη Mercedes-AMG A35 4MATIC και η μεγάλη ανατροπή

cars

Η επόμενη ημέρα της Seat

cars

Απαγόρευση κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων στο δάσος Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης

cars

Λάθος καύσιμο! Τι γίνεται εάν βάλω βενζίνη αντί για πετρέλαιο;

cars

Hyundai: αστικές μετακινήσεις με ιπτάμενα και αυτόνομα οχήματα

cars

Stay home το μήνυμα της Mercedes-Benz για τον Κορωνοϊό (βίντεο)

cars

Rust Wraps: Η σκουριά γίνεται της μόδας

cars