CARSNEWS
NEW MODELS

Δείτε πόσο θα κοστίζει το απίστευτο ηχοσύστημα της Brabham BT62

Η Brabham BT62 έχει ήδη κάνει αρκετή αίσθηση στον κόσμο των supercars με τις κορυφαίες προδιαγραφές της αλλά και την πολύ υψηλή τιμή κτήσης. Με έναν ατμοσφαιρικό V8 των 710 ίππων και τιμή που ξεκινά για την έκδοση Competition από τα 950.000 ευρώ είναι σίγουρα κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Για να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό, η εταιρία αποφάσισε να δώσει την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί και έχει και τα χρήματα να βάλει ένα πανάκριβο ηχοσύστημα. Ένα ηχοσύστημα που εξέλιξε σε συνεργασία με την εταιρία Κyron Αudio που έχει την έδρα της στην Αυστραλία, και κατασκευάζει ηχεία και ενισχυτές που από τους φανατικούς του High-End ήχου θεωρούνται από τα κορυφαία σε όλο τον πλανήτη.

Υπάρχουν τρεις διαβαθμίσεις σ’ αυτό το σύστημα, με το πιο ακριβό με την ονομασία Phoenix να περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- 8 ενισχυτές των 700 Watt, και 2 subwoofer των 1.500 Watt. Kάθε ένα από τα κομμάτια του ηχητικού συστήματος είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο χέρι μέσα στο εργοστάσιο της εταιρίας.

Το αποτέλεσμα είναι “σαν να έχεις τον ίδιο τον μουσικό μέσα στο αυτοκίνητό σου” λέει η εταιρία. Και για να το νιώσεις αυτό θα πρέπει να δώσεις πολλά. Για την ακρίβεια πάνω από 230.000 ευρώ, όσο κάνει δηλαδή ένα ακόμα supercar από άλλους κατασκευαστές. Λογικό δεν σας ακούγεται;

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Tesla θα καταργήσει τις πρέσες και θα χρησιμοποιεί χυτά εξαρτήματα αλουμινίου

cars

Gordon Murray T.50s: Η αγωνιστική έκδοση του «κτήνους»!

cars

Η Manhart πάει την BMW M3 Touring σε άλλο επίπεδο

cars

To νέο Renault Twingo Z.E. έχει υδρόψυκτη μπαταρία και αυτονομία έως 250 km!

cars

Δοκιμάζουμε το νέο διασκεδαστικό Opel Corsa 1.2 100PS

cars

Διαρροή για τη νέα Mercedes-AMG GT R Black Series

cars

Με 306 ίππους η plug-in υβριδική έκδοση του Toyota RAV4

cars

Οδηγούμε την ισχυρότερη Ferrari όλων των εποχών. Την plug-in υβριδική SF-90

cars

AudiStream: Η Audi σας ξεναγεί στα εργοστάσιά της… εξ αποστάσεως

cars