CARSNEWS
NEW MODELS

Δείτε πώς καταλήγει μια πρωινή κόντρα (video)

Όπως θα δείτε στο βίντεο που καταγράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα ένα μακρύ φορτηγό έχει ανοιχτεί τέρμα στην αριστερή του λωρίδα κυκλοφορίας ώστε να μπορεί να μπει στο χώρο πάρκινγκ που βρισκόταν απέναντι. Όπως ο ίδιος δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης είχε ελέγξει την κίνηση πίσω του και πως απείχε τουλάχιστον 200 μέτρα από την προηγούμενη διασταύρωση.

Ο νταλικέρης ισχυρίζεται πως ήταν αδύνατο να ερχόταν κάτι από πίσω του και πως θα το έπιανε «κόκκινο». Προφανώς δεν υπολόγισε σε δύο οδηγούς που ακολούθησαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αρχικά βλέπουμε ένα VW Golf να συγκρούεται με τον τράκτορα την ώρα που στρίβει και περνά ξυστά από το δέντρο.

Ωστόσο, το δεύτερο αυτοκίνητο, ένα Honda Civic Sedan μπορεί να απέφυγε το φορτηγό όχι όμως και το δέντρο του πεζοδρομίου πάνω στο οποία καρφώθηκε τόσο σφόδρα όπου έσπασε και μια μεγάλη κλάρα. Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη με τον κόσμο να βγαίνει έξω από τα καταστήματα για να βοηθήσει.

Η αστυνομία του Μόντρεαλ ερευνά το περιστατικό από κάμερες αλλά το πιο πιθανό είναι πως τα δύο αυτοκίνητα είχαν αναπτύξει ταχύτητα πάνω από 100 χλμ./ώρα σε ένα σημείο όπου η μέγιστη είναι τα 60. Και ποτέ φυσικά δεν προσπερνάς από δεξιά με τέτοια ταχύτητα έναν τράκτορα, έστω και αν αυτός προσπαθεί να κάνει επικίνδυνο ελιγμό από τέρμα αριστερά.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πωλητήριο στην πρώτη Ferrari του Schumacher

cars

Από €3.000-€5.000 bonus για την αγορά υβριδικού ή ηλεκτρικού Ι.Χ.

cars

Οριστική αναβολή του Goodwood Festival of Speed για φέτος

cars

Η Ferrari γυρνά την πλάτη στην ηλεκτροκίνηση

cars

Mercedes-Benz Hellas: Παραχωρεί τρία επαγγελματικά αυτοκίνητα στο ΕΚΑΒ

cars

Δοκιμάζουμε το πολυαναμενόμενο Mazda 3 Hatchback 1.8 Skyactiv-D 116 PS

cars

Bill Gates: «Δεν θα υπάρξουν ηλεκτροκίνητοι τράκτορες»

cars

Κορωναϊός: μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και του CO2 όσο εξαπλώνεται η πανδημία!

cars

To νέο Citroen C4 είναι γεγονός

cars